Igualtat


Des de la regidoria d’Igualtat es treballa en l’elaboració, implementació i seguiment del programa de polítiques d’Igualtat tan a nivell de formació, com de sensibilització per promoure la visibilització, el reconeixement i l’empoderament de les dones.

Aquesta feina la fem amb el recolzament de la Mancomunitat la Plana.

Estem treballant en el Pla d’Igualtat intern de l’Ajuntament, participem a la campanya contra la violència masclista que hem desenvolupat les regidories d’Igualtat de tots els membres de la Mancomunitat La Plana, treballem en el projecte de coeducació del poble, donem suport a totes les iniciatives, activitats proposades per associacions o col·lectius del nostre municipi.

Notícies
Plans, programes i projectes
 • Pla d'Igualtat 23/05/2023

  Aquest Pla Intern d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Balenyà és un pla molt treballat i participat que ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona per la seva elaboració.

  Amb aquest Pla complim l’objectiu que ens havíem marcat l’equip de govern, perquè neix del nostre compromís amb les polítiques de gènere i amb el propòsit de promoure la igualtat d’oportunitats entre tota la plantilla i també contribuir a la sensibilització i a la transformació social.

  Volem que Balenyà sigui lliure, respectuosa, diversa i compromesa amb la Igualtat. Treballem en aquest camí.

 • Projecte Educatiu de Poble (PEP) 28/02/2022

  El Projecte Educatiu de Poble (PEP) és un projecte municipal que aborda l’educació a Balenyà des de tots els seus àmbits: la família, l’escola, l’esport, la cultura, el lleure, la participació a les entitats, les accions que promou l’Ajuntament, parteix de la idea que l’educació no es fa només a l’escola sinó que els pobles eduquen de moltes maneres: formant i informant, fent activitats, establint normes de civisme, mantenint costums i tradicions, participant en entitats, promovent accions, etc. 

  I es que com diu el nostre lema:

  “FA FALTA TOT UN POBLE PER EDUCAR UN SOL INFANT”