Esports

Des del Servei d’Esport treballem per posar en pràctica per la ciutadania de Balenyà un conjunt d’activitats, d’instal·lacions i de programes, per gaudir de l’esport, garantint el dret i l’accés a l’activitat física.

Que l’esport sigui un element cohesionador i un dels eixos vertebradors del municipi. Promoure l’esport és una prioritat per l’Ajuntament i fer-ho per a totes les edats també.

Disposar d’un gimnàs municipal és una característica molt important del nostre municipi i permet facilitar molt la pràctica esportiva amb activitats dirigides al poble sense haver-se de desplaçar.

 

Notícies
 • Ampliació horari piscina dilluns 21 i dimarts 22 d'agost Ampliació horari piscina dilluns 21 i dimarts 22 d'agost 21/08/2023

  Avís! Davant l'onada de calor, l'Ajuntament de Balenyà, amplia l'horari de la piscina d'11 h a 20 h. Avui, dilluns 21, i demà, dimarts 22 d'agost.

 • mèrit esportiu El dissabte 10 de juny es va fer el reconeixement al mèrit esportiu de Balenyà 13/06/2023

  En aquesta edició els premiats van ser:
  L’Eric Casals Mas, en reconeixement a la seva trajectòria i participació al Campionat d’Espanya de natació, com a nedador del Vic RTB.
  L’Equip Benjamí de  l’Osona Sud, en reconeixement com a campió de la lliga.
  Cristian Izquierdo Morán, en reconeixement per al seva trajectòria coma jugador de petanca.
  Bianca Villar Gutierrez, en reconeixement a la seva trajectòria com a patinadora.

 • Festa de l’Esport Festa de l’Esport 01/06/2023

  Recuperem la Festa de l’Esport, en aquesta edició hi hauran activitats lúdic-esportives a la pista i el patí de l’IE Carles Capdevila, al pavelló, les pistes de tennis i les pistes de petanca. És podrà gaudir de la practica esportiva de les 9.30h a les 12.30h del dissabte 10 de juny.

  A les 13h a la Sala polivalent de l’IE Carles Capdevila hi haurà l’Acte de reconeixement al mèrit esportiu.

  Hi esteu tots convidats.

 • Obertura piscina municipal Obertura piscina municipal 30/05/2023

  Obertura piscina municipal del 19 al 23 de juny de 16 a 19h i del 24 de juny al 3 de setembre d’11 a 19h i dissabtes i festius d’11 a 20h.

  Els abonaments i les entrades es poden obtenir a la piscina en horari d’obertura al públic.

 • programa activa't Programa +60 Activa't 12/09/2022

  Tens més de 60 anys i vols fer esport durant els propers mesos?

  Engeguem la 2a edició d'aquest programa esportiu!

Més notícies
Agenda
 • Ruta del Pla de Balenyà Ruta del Pla de Balenyà 08/10/2023

  El mas el Pla de Balenyà fou una de les propietats més importants de la Plana de Vic. En
  destaca la gran casa pairal, una antiga masia d’origen medieval, ja documentada al segle XII, reconstruïda al llarg dels segles. En les seves propietats hi trobem masos, com mas Hospital i la Teularia. Moltes cases del singular barri de la Cogullada manaven camps propietat del Pla.

   

   

 • Ruta de Sant Jaume de Viladrover Ruta de Sant Jaume de Viladrover 12/11/2023

  Desviant-nos del camí ral hi trobem l’església romànica de Sant Jaume de Viladrover o dels Bastons. En destaca un bell campanar construït sobre la façana de ponent, com el seu absis, d’estil neoromànic. Molt a prop hi ha la Rectoria, Can Bonjorn i, el Grau, un casal de línies austers, però amb aires senyorials. De camí a la masia i la Font de l’Obi hi ha amagada la font dels Pardals.

Més actes
Plans, programes i projectes
 • Projecte Educatiu de Poble (PEP) Projecte Educatiu de Poble (PEP) 28/02/2022

  El Projecte Educatiu de Poble (PEP) és un projecte municipal que aborda l’educació a Balenyà des de tots els seus àmbits: la família, l’escola, l’esport, la cultura, el lleure, la participació a les entitats, les accions que promou l’Ajuntament, parteix de la idea que l’educació no es fa només a l’escola sinó que els pobles eduquen de moltes maneres: formant i informant, fent activitats, establint normes de civisme, mantenint costums i tradicions, participant en entitats, promovent accions, etc. 

  I es que com diu el nostre lema:

  “FA FALTA TOT UN POBLE PER EDUCAR UN SOL INFANT”

Equipaments