Sis caminades gratuïtes adreçades a majors de 60 anys

Dijous, 5 d’octubre de 2023

Sis caminades gratuïtes entre els mesos d’octubre i desembre permetran descobrir millor l’entorn i racons històrics mentre es reforcen els vincles entre persones de  poblacions veïnes.

Camina a la tardor +60 és una iniciativa engegada l’any passat que permet arribar a persones que no participaven en d’altres propostes adreçades a majors de 60 anys.

Totes les caminades començaran a dos quarts de 10 del matí i acabaran en el mateix punt de sortida al voltant de la 1 del migdia. Cal tenir en compte que el desplaçament fins al punt de trobada va a càrrec de les participants. Les inscripcions estaran obertes fins a tres dies abans de cada sortida en cas que no s’hagin exhaurit les places. Per apuntar-se només cal enviar un whatsapp als números 626 571 395 o 638 710 861, trucar al 938 125 445 i s’adjudicaran les places per rigorós ordre d’inscripció.

 Divendres 20 d’octubre. Sant Miquel de Balenyà. Cap als camps d’aviació i els refugis antiaeris de Balenyà. Punt de trobada: Aparcament de davant de l’estació de tren de Sant Miquel de Balenyà.

 Divendres 27 d’octubre. El Brull. De Collformic a Sant Cebrià de la Mora pel Pla de la Calma. Punt de trobada: Aparcament de Collformic.

 Divendres 10 de novembre. Malla. Pel camí recuperat del torrent de la Riera de Munter. Punt de trobada: Aparcament de davant de l’ajuntament de Malla.

 Divendres 24 de novembre. Santa Eulàlia de Riuprimer. Les Costes Males, Sant Martí de Sentfores i camí del riu Mèder. Punt de trobada: Davant del camp de futbol de Santa Eulàlia de Riuprimer. 

Divendres 1 de desembre. Sant Martí de Centelles. El castell de Centelles. Punt de trobada: Davant del cementiri de Sant Martí de Centelles. 

Divendres 15 de desembre. Balenyà. Els pantans de Vall-Llosera i Sant Mamet. Punt de trobada: A l’aparcament de darrere del Gra d’Or dels Hostalets de Balenyà.

Les rutes estan organitzades des del Programa d’Envelliment actiu de la Mancomunitat La Plana i compten amb el suport de Diputació de Barcelona.

 

Darrera actualització: 5.10.2023 | 18:32