Comerç i Consum

La regidoria de comerç treballa per promocionar i dinamitzar el comerç local de Balenyà. Exerceix un paper d’interlocutora amb l’associació de comerciants. Desenvolupa polítiques de promoció del teixit comercial del municipi, educació per al consumidor, control d’establiments comercials, entre d’altres.

Notícies
 • Visita de la Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor Visita de la Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor 14-03-2023

  Dimecres, 29 de març de 2023 de 12.00 h a 13.00 h. Els tècnics de la Diputació de Barcelona atendran i assessoraran gratuïtament i de manera personalitzada a la ciutadania, en l’àmbit de la defensa dels seus drets com a consumidors.

 • Visita de la Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor Visita de la Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor 17-01-2023

  Dimecres 25 de gener de les 12:00 h a les 13:00 h a la Plaça Bosch i Jover davant del'edifici de la Llar del jubilat. Els tècnics de la diputació de Barcelona atendran i assessoraran gratuïtament i de manera personalitzada a la ciutadana, en l'àmbit de la defensa dels seus drets com a consumidors.

 • OMIC BALENYA Canvi ubicació Unitat Mòbil Atenció al Consumidor 08-11-2022

  Degut a una incidència aliena a l'Ajuntament, aquest proper dilluns 28 de novembre l'Oficina Mòbil d'informació al consumidor estarà ubicada a l'Ajuntament.

 • Taller de gestió eficient dels suministres bàsics 09-05-2022

  El taller de gestió eficient els subministres bàsica és un taller encaminat a afavorir la gestió eficient dels subministraments bàsics (llum, aigua i gas). Va dirigit a la ciutadania prioritzant les persones ateses des de Serveis Socials. Es realitza en dues sessions. 

Més notícies