Pla d'Igualtat

Aquest Pla Intern d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Balenyà és un pla molt treballat i participat que ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona per la seva elaboració.

Amb aquest Pla complim l’objectiu que ens havíem marcat l’equip de govern, perquè neix del nostre compromís amb les polítiques de gènere i amb el propòsit de promoure la igualtat d’oportunitats entre tota la plantilla i també contribuir a la sensibilització i a la transformació social.

Volem que Balenyà sigui lliure, respectuosa, diversa i compromesa amb la Igualtat. Treballem en aquest camí.

Ha estat la primera vegada que s’ha realitzat una diagnosi exhaustiva de les característiques de l’organització interna en relació al principi d’igualtat, a partir de la qual s’ha pogut dissenyar línies d’actuacions amb calendari d’execució i indicadors per fer-ne el seguiment i facilitar-ne el compliment.

És important recordar que és un Pla Intern viu, en el qual es faran les revisions que es creguin pertinents. Per això demanem a totes les persones que en participen que se’l facin seu i que no dubtin en proposar tot el que creguin convenient per a la seva millora continua.

Darrera actualització: 23.05.2023 | 19:10