Residència per a la gent gran Casal Oller

La Residència Casal Oller era una antiga casa d’estiueig i des del 1991 està donada d’alta com a residència per a la gent gran.

Som una entitat sense ànim de lucre que treballem per i amb les persones grans. En una casa on la persona pot donar continuïtat a la seva vida donant valor a l’etapa de la vellesa des d’una dimensió personal, familiar, social i comunitari.

Treballem perquè la persona sigui el centre d’atenció, tenint en compte les seves necessitats i desitjos, centrant-nos en les seves capacitats i no en les seves mancances i compartint les decisions amb la persona i/o amb qui decideixi per ella.

Oferim que el Casal Oller pugui passar ser la casa de la persona gran si així ho necessita. Vetllem per mantenir la seva qualitat de vida a tots nivells.

Vetllem per mantenir la seva qualitat de vida a tots nivells.
Oferim l’acompanyament a través d’un equip interdisciplinari complert: treballadora social, equip de gerocultores (matí, tarda i nit), infermera, metge, fisioterapeuta, psicòloga, terapeuta ocupacional, educadora social, professionals de la neteja i cuina pròpia.
Treballem per tenir una proximitat i col·laboració amb la família de la persona que decideix venir a viure al Casal Oller.
Promovem intercanvis amb les associacions, entitats del poble d’Hostalets de Balenyà per seguir vinculats en l’entorn comunitari.

Major, 91-93 - 08550 Balenyà - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Anna Sallent
Telèfon: 938 898 305
Fax: 938 820 708
Adreça electrònica: info@casaloller.com
Lloc web: casaloller.com
Darrera actualització: 15.11.2021 | 16:08