Una seixantena de càrrecs electes de govern i oposició perfilen el primer Pla d’Actuació Mancomunat

Divendres, 20 d’octubre de 2023

Representants dels 13 pobles de la Mancomunitat han fet aflorar necessitats per cuidar les persones, els pobles, l’entorn i el futur en una sessió de treball participativa

59 càrrecs electes a govern i oposició dels 13 pobles de la Mancomunitat La Plana – Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Taradell, Tona i Viladrau- han participat en una sessió dinàmica de treball per debatre sobre les necessitats que cal satisfer de manera mancomunada en els propers quatre anys.

Durant la sessió, que ha tingut lloc aquest dijous al vespre a la Sala d’Osona de l’Hotel Montanyà, a Seva, el president de la Mancomunitat, Pere Medina Serrahima, ha compartit la necessitat de treballar el primer Pla d’Actuació Mancomunat (PAM) conjuntament i amb electes que representen, tant els pobles com la ciutadania, i que coneixen bé el territori.

El president ha exposat que paral·lelament, l’equip professional de la Manco està aportant necessitats a tenir en compte per millorar processos i serveis que es reflectiran també en el PAM. “La suma de forces que identifica la Manco permetrà recollir les millors necessitats per continuar garantint uns serveis mancomunats eficients i de màxima qualitat”, afegeix. En aquest sentit, alguna de les necessitats que s’han posat sobre la taula són una central de compres mancomunada o l’ampliació dels serveis mancomunats oferts, com agents cívics i accions per minimitzar els excrements de mascotes a la via pública, entre altres.

L’objectiu és aprovar el primer PAM de la Mancomunitat en l’assemblea general del mes de desembre. El Pla d’Actuació es podrà consultar en una nova plataforma web en una clara aposta per millorar la transparència i el coneixement de la Mancomunitat, que és possible gràcies a la cooperació dels ens que en formen part.

 

Darrera actualització: 20.10.2023 | 10:42