Taller de gestió eficient dels suministres bàsics

Dilluns, 9 de maig de 2022

El taller de gestió eficient els subministres bàsica és un taller encaminat a afavorir la gestió eficient dels subministraments bàsics (llum, aigua i gas). Va dirigit a la ciutadania prioritzant les persones ateses des de Serveis Socials. Es realitza en dues sessions. 

La primera sessió és teòrica on es dóna la informació, el suport i acompanyament a les persones  i famílies, per tal de fomentar la capacitació i esdevenir persona consumidora crítica i responsable. Expliquem els conceptes claus de les factures de la llum, aigua i gas. Quins son els processos i gestions necessaris per un consum eficient i reduir la despesa.

Aquesta primera sessió es realitzarà el proper dimecres 18 de maig, a les 10 del matí a la sala de plens de l'Ajuntament de Balenyà.

La segona sessió és per les persones que han assistit a la primera sessió i compleixen requisits per la tramitació del Bo social, tarifa social del cànon de l’aigua, canvis de potència o tarifes adequades en cada cas. Aquesta sessió és també voluntària i sobretot per aquelles persones que manifesten tenir dificultats per la realització dels tràmits.

Un cop acabada la sessió, al cap d’un mes es fa seguiment del tràmits amb cada persona de forma individual per poder tenir un retorn.

Per a més informació i inscripcions cal trucar a la Mancomunitat La Plana, al telèfon 938125445.

Darrera actualització: 9.05.2022 | 10:58