Sarah Lee Guthrie + Jodie Cash en concert al Teatre Ateneu

Dimecres, 17 d’abril de 2024

SARAH LEE GUTHRIE
Dimarts, 30 d'abril de 2024 a les 20:00 hores
Teatre Ateneu
Venda entrades: anticipades 13 euros a www.entrapolis.com i Forn Nou dels Hostalets
Taquilla: 16 euros

Artista convidada JODIE CASH

Sarah Lee Guthrie tanca als Hostalets la vigília de la festa del Treball la gira de presentació a l’Estat espanyol del disc que va enregistrar a principis de l’any passat. La cantant i guitarrista establerta a Texas encarna la tercera generació d’una de les famílies més rellevants del folk americà. El seu pare és Arlo Guthrie i el seu avi era Woody Guthrie, autor de la mundialment coneguda “This Land Is Your Land” que fa més de mig segle van popularitzar al català intèrprets com La Trinca o Xesco Boix.

Amb aquests antecedents, Sarah Lee Guthrie ja va pujar als escenaris des de ben petita i va formar part de diferents projectes musicals. Però va ser al tombant de segle quan amb el seu marit, Johnny Irion, van decidir perpetuar el llegat familiar amb un estil folk-rock barrejat amb pop que ha quedat testimoniat amb treballs que han tingut a Gary Louris (Jayhawks) de productor. Posteriorment va decidir emprendre el seu propi camí i transmetre en solitari tot aquest pòsit que s’acumula generació rere generació.

Prèviament actuarà Jodie Cash, versàtil cantant que s’ha convertit en un dels grans exponents de la música americana al nostre país. Una passió que també li arriba per herència familiar perquè els seus pares han estat músics professionals de rock sureny i country. Ens oferirà els seus propis temes tan en anglès com en castellà fent duet amb Toni Espelta.

20.00h JODIE CASH (veu) i TONI ESPELTA (guitarra)

20.30h SARAH LEE GUTHRIE (veu i guitarra)

PROPERS CONCERTS:

DIUMENGE 2 DE JUNY, 19H:  JOEL RAFAEL (Folk, EUA)

DISSABTE 29 DE JUNY, 21h:   MEGHAN MAIKE (Country, Austràlia)

Darrera actualització: 17.04.2024 | 19:08