Obert el període de sol·licituds per a subvencions de lloguer per a persones d’entre 36 i 64 anys

Dilluns, 15 d’abril de 2024

La Mancomunitat La Plana gestionarà i assessora les ajudes fins al 10 de maig i oferirà atenció presencial als diversos pobles mancomunats i a les oficines de la Manco.

La Mancomunitat La Plana comença la tramitació d’ajuts per al pagament del lloguer destinades a la franja d'edat de 36 a 64 anys –es té en compte l’edat de qui ho sol·licita en data 26 de febrer de 2024-. Aquestes ajudes formen part d'una iniciativa més àmplia de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per oferir suport econòmic a diferents grups d'edat. El període de sol·licituds estarà obert fins al divendres 10 de maig.


Després de les convocatòries dirigides a majors de 65 anys i a menors de 35, arriba ara el torn de la franja intermèdia. Les persones interessades poden optar a subvencions que varien entre el 20% i el 40% de l'import del lloguer, depenent de l'esforç econòmic que suposi per a cada unitat de convivència.

Les sol·licituds per a aquesta ajuda es poden tramitar tant de manera presencial com telemàtica, tot i que es recomana optar per la tramitació en línia a través d’aquesta web, donada la curta durada de la convocatòria. Aquesta és una oportunitat clau per a aquelles en situació de vulnerabilitat o en risc d'exclusió social, ja que la Mancomunitat també gestionarà les sol·licituds per a aquest col·lectiu, independentment de si ja eren beneficiaris de la convocatòria de l'any anterior o no. Una mesura que pot ajudar a alleujar la càrrega del lloguer i millorar la seva qualitat de vida.


En cas de voler rebre informació o assistència sobre la tramitació dels ajuts podeu trucar al 938 125 445 o escriure a borsahabitatge@mancoplana.cat. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 10 de maig i es farà atenció presencial als diferents pobles i a les oficines de la Mancomunitat.

Darrera actualització: 15.04.2024 | 17:19