Més de 270 empreses i 400 persones ja han participat en el projecte Talent i Noves Oportunitats

Divendres, 17 de febrer de 2023

Balenyà ha acollit la presentació dels resultats del projecte Talent i Noves Oportunitats, després de dos anys d’execució.

El programa, coordinat per Creacció i la Mancomunitat la Plana i liderat per l’Ajuntament de Vic, compta amb la participació de 23 ajuntaments osonencs i vol contribuir a la transformació del model productiu de la comarca, i en concret dels seus dos sectors més rellevants, el del metall i l’agroalimentari.

L’objectiu global del projecte passa per fomentar la reconversió de les empreses dels sectors del metall i agroalimentari, i també del logístic com a indústria auxiliar en ambdós sectors; i la creació de nous models empresarials més innovadors, sostenibles i competitius que generin ocupació de més qualitat, posant el focus en la transformació digital, l’ecosistema i la simbiosi empresarial com a palanques transformadores. A més de les empreses, el programa s’adreça a persones desocupades, joves i persones ocupades que vulguin reorientar la seva carrera professional.

De manera més concreta, el programa Talent i Noves Oportunitats pretén facilitar la inserció al mercat laboral de les persones en situació d’atur de difícil inserció, impulsar la transformació digital d’empreses i professionals, i promocionar les vocacions industrials i tecnològiques entre el jovent. 

Darrera actualització: 17.02.2023 | 16:47