Formació Digital: PROGRAMACIÓ D’APLICACIONS MÒBILS

Divendres, 23 de setembre de 2022 a les 13:00

A mitjans d’octubre fins a principi de desembre s’iniciarà una formació digital per a persones joves d’entre 13 i 16 anys ( de 1r a 3r ESO) en format extraescolar. Aquesta vol donar a conèixer a les persones joves els conceptes i possibilitats de la tecnologia que utilitzen diàriament per comunicar-se. 

Les persones participants descobriran el funcionament del mercat de les aplicacions, els diferents models de negoci existent a més de prendre consciència de l’ús dels mòbils i les apps. A partir de diferents reptes i un projecte significatiu, l’alumat s’introduirà en el disseny i la programació d’aplicacions mòbils.

El jovent descobrirà nous recursos tecnològics i desenvoluparan competències i habilitats com la creativitat, el treball en equip, la resolució de problemes i l’autonomia. Centrant-nos amb l’objectiu de despertar l’interès per aquest àmbit i fomentar la cultura digital.

Un dels objectius d’aquest programa és generar noves oportunitats acadèmiques i  laborals aprofitant la demanda de nous professionals amb competències TIC que propicia la transformació digital. Per aquest motiu, s’aposta per despertar vocacions i el coneixement de Les oportunitats d’un nou àmbit entre el sector més jove.

Aquesta extraescolar es realitzarà de Balenyà en horari de tardes. En les dates del  13 d’octubre al 1 de desembre en horari de 17.00 a 18.30h. Aquest curs és totalment gratuït per a les persones participants.

Per més informació podeu contactar amb el FlikFlak Puntjove al 680 179 451 o per mail al flikflakpuntjove@balenya.cat. Les inscripcions estan obertes fins el dia 7 d’ octubre.

Aquesta formació està impulsada per l’Ajuntament de Balenyà a través de la  Mancomunitat La Plana i Creacció en el marc del Programa Top Talent (Treball talent i Tecnologia) subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 23.09.2022 | 10:46