Formació d’educació en el lleure infantil i juvenil per a joves de 16 i 17 anys

Dimecres, 8 de maig de 2024

El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana i els Ajuntaments de Balenyà, El Brull, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i la EMD de Sant Miquel de Balenyà ofereixen, un any més, el programa de formació en el lleure amb l’objectiu de posar a l’abast de les persones joves una oferta formativa en aquest àmbit que permeti que s’hi puguin dedicar professional o voluntàriament.

Concretament, s'ha organitzat un curs de premonitors i premonitores de lleure per als i les joves de 16 i 17 anys que es realitzarà al Can Costa Centre Cultural de Taradell i a l’edifici de  La Pista de Balenyà del 27 de juny al   3 de juliol.

El curs s'estructura amb 20 hores de teoria i 20 hores de pràctiques, que es poden realitzar a entitats de lleure i/o casals d'estiu del territori i permet tenir una primera visió del món del lleure: s’aprenen les funcions del monitor/a, les responsabilitats i la importància de l'educació en el lleure així com jocs, dinàmiques, tallers i altres recursos de caràcter educatiu.

Va dirigit a persones joves empadrinades als municipis que formen part de la Mancomunitat La Plana i és totalment gratuït. Les places són limitades, per tant, es seguirà l’ordre d’inscripció.

Les preinscripcions es realitzen online fins el dia 14 juny a través del següent formulari https://forms.gle/2y2vLTyjKZEa73HJ6 . Un cop tancat aquest període, s’enviarà la documentació per formalitzar la inscripció que s’haurà de presentar de manera presencial mitjançant cita prèvia al FlikFlak PuntJove a través del telèfon 680 179 451

 

Darrera actualització: 17.05.2024 | 09:36