Exposició Col·lectiu d'Art de Balenyà

Dilluns, 29 d’abril de 2024

Dies 11, 12,18, 19, 25 i 26 de maig i 1 i 2 de juny de 2024

De 10:30 a 13:30 i de 17 a 20 h

Antiga fusteria Capdevila, Plaça Cal Fuster, 4

"Després d’un any de descans, els membres del Col·lectiu d’Art de Balenyà tornem a exposar amb més ganes, si hi cap, il·lusionats per tirar endavant una nova mostra d'art". 

Aquesta era la capçalera del darrer tríptic, “Balenyà, poble d’artistes”. Enguany recuperem aquest titular i continuem creixent! Ampliem, en aquesta nova exposició, amb més quantitat i qualitat d’obra artística del nostre municipi. Aquest cop comptem amb la incorporació d’en Isaac Donaire, dibuixant; en Joan Piella pintor i dibuixant; en Joan Casassas, torner de fusta i l’Aniol Capdevila dibuixant i pintor.

I, per descomptat, els acompanyem 24 artistes dels ja habituals en les anteriors edicions d’aquesta mostra.

Com en altres ocasions, hi seran presents un ampli ventall de diferents disciplines: pintura, dibuix, escultura, forja, cistelleria, teixits, fotografia, ceràmica, talla, mosaic, joieria, maquetisme, nines artesanes i torneria en fusta.

Ens va agradar l’experiència de la darrera inauguració i volem repetir en la d’enguany també: aquesta vegada gaudirem d’un petit concert a càrrec del Grup NORDEST per obrir la mostra.

Com sempre aprofitem per donar les gràcies a en Carles Capdevila i família per deixar-nos utilitzar, de nou, el local de la seva antiga fusteria, sense el qual aquesta exposició no seria possible.

 
Darrera actualització: 29.04.2024 | 19:42