El Rusc incorpora un nou espai de consulta virtual

Dilluns, 14 de febrer de 2022

El Rusc incorpora un nou espai de consulta virtual.

El programa de prevenció de conductes de risc, estrena un canal d'Instagram i un número de WhatsApp que permetran oferir un espai de consulta virtual a adolescents, joves i famílies.

El passat dilluns 31 de gener es va donar el tret de sortida al nou Instagram (@el_rusc_) del programa de prevenció de conductes de risc entre joves i adolescents. 

El Rusc. Aquest nou compte d'Instagram va adreçat principalment als i les joves, però també pot esdevenir un espai útil per a famílies i agent educatius.

A través d'aquesta xarxa social es podrà realitzar l'espai consulta en format virtual, on els i les joves podran preguntar a través del missatge directe dubtes relacionats amb el consum, ús de pantalles, sexualitat i afectivitat. Aquest espai consulta en format virtual també estarà actiu a través del número de WhatsApp: 661 537 616.

Cal remarcar que l'espai consulta del programa té per objectiu escoltar, orientar  i acompanyar als i les joves i adolescents en les seves inquietuds i dubtes de forma totalment confidencial.

Programa El Rusc - Mancomunitat la Plana

Darrera actualització: 8.03.2022 | 07:03