Curs de monitors/es de lleure

Divendres, 14 d’octubre de 2022

T’interessaria actuar en el món de l’educació en el lleure? El curs de monitor/a et serà molt útil. Duran el mes de desembre pots fer la part lectiva.

El curs es durà a terme a Balenyà, és un curs intensiu que s’impartirà del 10 de desembre al  5 de gener. Aquest anirà a càrrec de l’escola d’educadors Quiràlia i permetrà obtenir els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en un centre de lleure amb infants i/o joves.

Consta de 150 hores teòriques (100 presencials i 50 virtuals), 150 hores de pràctiques. L’aprofitament del curs dóna accés al diploma de la Generalitat de Catalunya de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

La formació té un preu de 270 € + 15€ de tramitació del títol. Les persones joves empadronades als següents municipis (Balenyà, El Brull, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i l'EMD St Miquel de Balenyà.) tenen 70€ subvencionats.

S’ofereixen 25 places. Per accedir al curs cal ser major d’edat en el moment de realitzar la inscripció. El termini d’inscripcions finalitza el 4 de novembre.

Es respectarà l’ordre estricte d’arribada i les persones joves empadronades als municipis que formen part del territori de la Mancomunitat la Plana.

Per a més informació podeu trucar o enviar un whatsapp al telèfon del FlikFlak : 680 179 451

Darrera actualització: 14.10.2022 | 19:05