Contacontes familiar ‘Obrint mirades’ a Balenyà

Dilluns, 29 d’abril de 2024

Aquesta és una activitat que la Mancomunitat La Plana i l'ajuntament oferirà a la Biblioteca El Drac el 3 de maig a les 5 de la tarda.

Es tracta d'una activitat on un conta contes explicarà diversos contes i històries que ens permetran pensar, reflexionar i entendre sobre alguns valors que ens fan lliures.

Vine i descobreix de què estan fetes les llàgrimes, quina és la nostra força interior, esbrinar si portem pedres a les butxaques que no ens permeten avançar i moltes coses més.

Els contes que s'explicaran formen part del nou recurs pedagògic amb perspectiva de gènere i diversitat anomenat 'Obrint Mirades' que ofereix el programa d'igualtat de la Mancomunitat La Plana.

Es tracta de diversos recursos com contes, assajos, novel·les, jocs, etc.  per a l’autoreflexió i educar al marge de la tradicional educació diferenciada de gènere.

Per conèixer què ofereix, es pot consultar la guia ‘Obrint Mirades’ que orienta en les diverses temàtiques, les edats recomanades, o el tipus de recurs.

Algunes de les temàtiques que tracten són la salut afectiva i sexual, estereotips i rols de gènere, diversitat sexual i identitària, història de les dones i dones de la història, violències masclistes i violències de gènere , feminismes i coeducació, etc.

A banda de poder consultar la guia, es pot accedir al material a través del préstec gratuït de la maleta pedagògica amb els materials escollits. El préstec el poden fer membres d’associacions,  els i les professionals dels centres educatius i ajuntaments i EMD que formen part dels municipis de la Mancomunitat La Plana (Aiguafreda, Balenyà, EMD Sant Miquel de Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau) i  també els i les professionals de la mateixa Mancomunitat La Plana.

A la pàgina web de la Mancomunitat La Plana es pot consultar tota la informació, des de consultar la guia, a accedir a la fitxa de sol·licitud de préstec.

 
Darrera actualització: 29.04.2024 | 16:43