Com dissenyar una campanya d’email màrqueting des de zero a través de Mailchimp

Dimecres, 8 de novembre de 2023

Hores de formació: 8h 

Dates: 16 i 23 de novembre 

Horari: 9:30h a 13:30 h 

Públic: Empreses i professionals que volen conèixer què és l’email màrqueting i els consells i trucs per tenir èxit una campanya d’email màrqueting.

Coneixerem la importància d'utilitzar l'email màrqueting als negocis com a canal comunicatiu amb els clients. Aprendrem a gestionar una base de dades de suscriptors i coneixerem el funcionament de suscripció als diferents tipus de plantilles d'emails. Aprendrem també a fer un enviament d'una campanya d'email màrqueting exitosa i sabrem interpretar els resultats obtinguts de cada campanya.

Sessió 1: Què és l’email màrqueting? Consells i trucs per tenir èxit una campanya d’email màrqueting. Gestiona la configuració del teu compte de Mailchimp. Com gestionar la base de dades dels nostres subscriptors. Configuració de la nostra audiència. Com afegir subscriptors a la nostra audiència: manualment, importació o a través de formulari de registre1.

Sessió 2:  Coneix els diferents tipus de plantilles que ens ofereix Mailchimp per al disseny d’una newsletter. Creació de campanyes d’email màrqueting regulars i automatitzades. Seguiment de les campanyes d’email màrqueting. Estadístiques.

Les places són limitades. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament: Aquí

Posem en còpia la responsable de Desenvolupament Local, Aloma Terradellas, per si us cal ampliar la informació que us avançàvem en aquesta nota: https://www.mancoplana.cat/actualitat/noticies/una-dotzena-de-formacions-gratuites-per-millorar-les-habilitats-empresarials.html

Darrera actualització: 8.11.2023 | 13:17