Cicle de xerrades de l’Espai ‘El Rusc’ per famílies

Dijous, 27 d’octubre de 2022

L’Espai per a famílies del programa ‘El Rusc’ de la Mancomunitat La Plana reprèn les activitats, després que el passat mes de juny es portés a terme una prova pilot amb la xerrada “ Sortir de festa, com gestionar-ho des de casa!”.

Davant l’interès de les persones participants i complint amb els objectius del programa, s’amplia aquest projecte i passa a convertir-se en un cicle de 6 xerrades per a donar eines i suport a les famílies per acompanyar als seus fills i filles joves i adolescents.

 L’Espai Famílies està pensat per realitzar un cop al mes a partir del novembre i fins al mes d’abril, i tindrà un format itinerant, amb diversos municipis acollidors. Els continguts estan pensats per tal que com a família es pugui participar a tot el cicle, tot sumant els continguts de cada espai i també compartir les visions i aprenentatges amb les altres famílies. Tot i això, les inscripcions es faran per cada xerrada individualment i es pot participar en xerrades concretes.

Amb aquestes xerrades es pretén orientar, assessorar i facilitar informació sobre algunes qüestions que tenen a veure amb el desenvolupament personal de les persones joves i adolescents en temàtiques relacionades amb l’etapa de l’adolescència, les relacions, la sexualitat, les pantalles, el porno , el sortir de festa en context d’oci nocturn, entre d’altres.

Professionals especialitzades en cada temàtica, juntament amb l’agent de salut del programa el Rusc, seran les encarregades de liderar aquests espais, que tindran un format teòric però també i sobretot un caràcter pràctic i de debat per tal de poder compartir amb la resta del grup inquietuds o dubtes.

La inscripció s’ha de fer a través d’un d’un Google forms (Espai familiar El Rusc)  al qual també es pot accedir a través d’un codi QR als cartells informatius. En cas de tenir dubtes es pot enviar un WhatsApp o trucar al número 661 537 616. La participació és totalment gratuïta. 

Darrera actualització: 27.10.2022 | 18:41