Balenyà en família. 4t Cicle de teatre infantil i familiar 2022

Dijous, 20 d’octubre de 2022

Després de dos anys sense poder-se realitzar, torna el Balenyà en família en la seva 4a edició. 

Aquests són els espectacles que podreu veure:

Diumenge, 13 de novembre de 2022

Blauró de la Companyia Boira Teatre

Si mai us hi heu fixat bé... Sabreu que hi ha un poble al nord de Catalunya on hi passa un tren una vegada l’any, coincidint amb lluna plena...

Pròxima parada: Blauró, el poble que només coneixia dos colors...

Una història que parla sobre la identitat de ser qui vulguis ser i de la diversitat familiar.

Diumenge, 20 de novembre de 2022

El peix Irisat de la Companyia Tanaka Teatre

El Peix Irisat es l’animal més bonic de tot l’oceà, però es troba molt sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Així comencen les aventures submarines protagonitzades per un peix d’escates lluents i un munt d’amics com l’estrella de mar rondinaire, el savi pop Òctopus, el peix llanterna detectiu, les meduses dansaires o el calamar curt de vista. Junts descobriran la importància de compartir, de ser valents i ajudar els altres.

Un espectacle de teatre i titelles per a tota la família. Una història divertida per descobrir el fons del mar i el valor de l’amistat.

Diumenge, 27 de novembre de 2022

Explica’m un circ  de la Companyia Jomeloguisjomelocom

Hi havia una vegada un nen que estava fent una cosa terrible, espantosa... s’estava avortint, es va posar la mà a la butxaca i... De sobte l’avorriment va desaparèixer com per art de màgia. Què hi haurà a la butxaca?

Un espectacle de contes amb cançons per tota la família, per conèixer històries del circ i dels personatges que en ell hi habiten.

 

Tots els espectacles es realitzaran a les 17.30h al Teatre Municipal l’Ateneu, però cal arribar a les 17.15h per tal de fer l’entrada més àgil i poder acomodar tothom amb el temps suficient.

El Preu de l’entrada és de 3 euros/ persona. (infants també) i es poden comprar a la web www.entrapolis.com a partir 24 d’octubre i fins el dijous anterior a l’espectacle. 

En cas que quedin entrades disponibles, es podran comprar a taquilla una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Porteu les vostres entrades impreses o disponibles al vostre telèfon mòbil per poder validar-les correctament.

Darrera actualització: 20.10.2022 | 15:26