Balenyà en escena 2024. 6è Cicle de teatre per a públic adult

Divendres, 23 de febrer de 2024

Torna el cicle de Teatre per públic Adult Balenyà en escena. Enguany, amb les següents obres:

Diumenge, 17 de març de 2024 a les 18.30h

El Porc, de Minut 1 Teatre. Monòleg.

Ara que s’acosta setmana Santa aquesta esdevé una obra indispensable. El Porc és un monòleg teatral, en el qual un porc explica en primera persona com és la seva vida, la seva infància al camp, la relació amb el pagès i els records que té dels seus pares i els seus germans. Té clar que el seu únic objectiu és servir d’aliment pels humans i que el seu sacrifici és la base de la seva existència.

 

Diumenge, 7 d’abril de 2024 a les 18.30h

Sal, de Joan Estrader. Humor.

Joan Estrader presenta, a través del seu particular univers creatiu, SAL. Un espectacle inspirat en algunes cançons i textos del cantautor italià Giorgio Gaber i l’escriptor portuguès Gonçalo M. Tavares. Un passeig absurd i poètic per l’extraradi de les paraules. SAL juga amb la paraula, el quotidià i l’absurd. Convida a reflexionar de que tot el que veiem, escrivim i olorem és un altra cosa. La paraula no és plana, és dinàmica i sempre té una segona i una tercera lectura.  Sal refinada, sal gorda, sal marina, sal de l’Himàlaia i sal d’Eivissa. Amb en Joan no saps mai  a què atenir-te.

 

Diumenge, 14 d’abril de 2024 a les 18.30h

El Candidat,  del Corral. Màgia.

Una idea original d’en Peyu. El Candidat no és un espectacle de màgia, ni de teatre, ni molt menys un acte de campanya electoral. És un espectacle on la màgia, el teatre i l’humor es trobem per fer passar una bones estona al públic. Vota Sanyes!

 

Tots els espectacles es realitzaran al Teatre Municipal l’Ateneu. L’entrada tindrà un preu de 3 euros i es podran comprar a partir del divendres 1 de març a www.entrapolis.com. En cas que quedin entrades disponibles, es podran comprar a taquilla 1/2 hora abans de l’espectacle.

Compra als comerços del poble i guanya 2 entrades!

Omple la butlleta que trobaràs als comerços del poble adherits a la campanya  i entra al sorteig de 3 entrades dobles per a cada un dels espectacles. Campanya oberta del 1 al 10 de març. El sorteig es farà el dimarts 12 de març de 2023 a les 11.30h del matí a la Sala de plens de l’Ajuntament. Obert a tothom. Pots consultar les bases completes a www.balenya.cat

Darrera actualització: 23.02.2024 | 12:52