Balenyà en escena 2022. 4t cicle de teatre per a públic adult

Dimarts, 8 de març de 2022

Tots els espectacles es realitzaran al Teatre Municipal l’Ateneu. L’entrada tindrà un preu de 3 euros i es podran comprar a partir de l’1 de març a www.entrapolis.com. En cas que quedin entrades disponibles, es podran comprar a taquilla 1 hora abans de l’espectacle.

Diumenge, 27 de març de 2022 a les 18.30h

ELLS I JO o aquella sensació que els arbres et miren,  de la companyia Jordi Font

Ells i jo és una historia d’històries fantàstiques amagades al cosidor de la meva àvia, a les golfes o al pati de casa els avis. Entre bèsties, criatures fantàstiques i la meva família.

Qui són ells? Però, i qui sóc jo? Jo no ho se´ però només sé que no sóc res si ells no hi són.

Diumenge, 3 d’abril de 2022 a les 18.30h

El silenci dels telers, de Maria Casellas

La Pilar i la Carme van viure i treballar tota la vida en una de les colònies tèxtils que van florir, a finals del segle XIX, a les ribes dels nostres rius. Tot i que les colònies van anar tancant a partir de la dècada dels 80 del segle passat, la Pilar i la Carme, d’alguna manera, encara són allà. Amb elles, reviurem el dia a dia d’aquesta mena de món en miniatura tot resseguint el segle XX. Veurem passar la “Història” en majúscula mentre ens ocupem de les “petites històries” sovint oblidades o menystingudes, tot i que són imprescindibles per entendre realment una època. La Pilar i la Carme donaran veu, doncs, a les “petites històries” de les diferents generacions de dones que van ser el motor de les fàbriques i també de la vida a les colònies. Inspirat en el llibre d’Assumpta Montellà.

Diumenge, 10 d’abril de 2022 a les 18.30h

Camí de cavalls,  amb Noemí Morral, Karina Amato i la direcció de Joan Roura

El Camí de cavalls és el sender de gran recorregut que voreja tota l’illa de Menorca.

A Camí de cavalls quatre dones, amb motxilla i botes noves, recorren aquest camí antic i en descobreixen els seus paisatges únics, la seva cultura, la seva gastronomia. Al llarg del trajecte es van impregnant de l’essència de l’illa i se n’emporten a casa un bonic regal.

Un espectacle intimista i personal; un viatge sensorial a través de la poesia, la música, el dibuix, la imatge i el moviment, que traspua belles, natura i feminitat.

Tots els espectacles es realitzaran al Teatre Municipal l’Ateneu. L’entrada tindrà un preu de 3 euros i es podran comprar a partir de l’1 de març a www.entrapolis.com. En cas que quedin entrades disponibles, es podran comprar a taquilla 1 hora abans de l’espectacle.

Compra als comerços del poble i guanya 2 entrades!

Emplena la butlleta que trobaràs als comerços del poble adherits a la campanya  i entra al sorteig de 3 entrades dobles per a cada un dels espectacles. Campanya oberta del 28 de febrer al 13 de març. El sorteig es farà el dijous 17 de març de 2022 a les 11h del matí a la Sala de plens de l’Ajuntament. Obert a tothom. Pots consultar les bases completes a www.balenya.cat

L’Organització es reserva el dret d’anular o modificar les dates o el lloc dels espectacles si les restriccions de la Covid-19 així ho recomanessin.

Darrera actualització: 10.03.2022 | 16:25