Arriba la proposta d’activitats de l’Estiu Jove

Dimecres, 15 de juny de 2022 a les 10:00

El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana, en col·laboració amb els Ajuntaments de Balenyà, El Brull, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i l'EMD Sant Miquel de Balenyà, han impulsat una any més l'ESTIU JOVE.

L’Estiu Jove està conformat per una àmplia oferta d’activitats lúdiques, creatives, esportives, tecnològiques i formatives adreçades a joves de 13 a 29 anys que es desenvoluparan durant el mes de juliol de forma gratuïta per facilitar l’accés a tota la població jove. S’ha dissenyat una programació àmplia i diversa on els i les joves puguin gaudir d’espais de socialització amb altres joves.

Pel que fa a l'oferta lúdica s'han organitzat diversos tallers i activitats per a tots els municipis com: taller d’art mural, tallers de cuina saludable, fotografia amb el mòbil, iniciació al kick boxing, estampació textil, etc.

Pel que fa a l'oferta formativa s'ha tornat a programar el curs de premonitoratge en el lleure que combina una part teòrica (del 27 juny a l’1 de juliol a Taradell) amb una part de pràctiques (20h) que els i les participants podran escollir on realitzar.

L’Estiu Jove té per objectiu treballar en els espais d’oci i lleure joves per tal d’oferir a través de la comunitat una oferta saludable, diversa, divertida i de qualitat per a tothom; afavorint el desenvolupament d’habilitats i competències per a la vida. Potenciant un lleure inclusiu i accessible que afavoreixi les relacions entre les persones i la seva vinculació amb el territori.

La majoria de les activitats proposades són gratuïtes.

La confecció de la programació també ha recollit les preferències de les persones joves del territori ja que durant el primer trimestre de l’any s’han realitzat qüestionaris online i enquestes a les entitats.

Per poder inscriure’t has d’entrar en el següent formulari: https://linktr.ee/flikflakpuntjove i després venir a recollir la inscripció física al FlikFlak PuntJove.

Més informació al FlikFlak PuntJove al telèfon 680 179 451.

Darrera actualització: 15.06.2022 | 10:08

Imatges