5è Cicle de teatre per públic adult: Balenyà en escena 2023

Dimecres, 1 de març de 2023

Tots els espectacles es realitzaran al Teatre Municipal l’Ateneu.

L’entrada té un preu de 3 euros i es podran comprar a partir de l’11 de març a www.entrapolis.com.

En cas que quedin entrades disponibles, es podran comprar a taquilla 1 hora abans de l’espectacle.

Obres del Balenyà en escena 2023:

Diumenge, 26 de març de 2023 a les 18.30h

Marrud’Arnau Casanovas i Guim Puig

Del cafè sempre en queda el marro, i quan el cafè és bo fins i tot el marro es pot aprofitar. Un espectacle que parla de les nostres constums, tradicions,  prohibicions, injustícies, d’actualitat catalana i d’altres temes actuals de la nostra societat. Una societat on de “marro” mai en falta.Necessitem, en aquests temps que corren, posar humor a la nostra societat, riure de les nostres costums i buscar respostes a totes aquelles preguntes que d’entrada semblen no tenir-ne. Marru  és això.... Posem la llum de l’humor a la foscor de la societat on vivim?

 

Diumenge, 2 d’abril de 2023 a les 18.30h

Mr. Kebab, de Joan Estrader.

Mr. Kebab barreja humor absurd, màgia, surrealisme, jocs de paraules i una gran complicitat amb el públic. Un esdeveniment en si mateix que col·loca i descol·loca a l’espectador de forma intel·ligent i elegant on regna la simplicitat i l’inesperat. Mr. Kebab, un mag de pare turc i mare de Reus introdueix al públic al món del dadaisme, la idea que tot és anti, anti-màgia, anti-art, anti-públic i a partir d’aquesta base es dispara l’absurd. 70 minuts de deliri irreverent i iconoclasta on al final, el personatge s’afarta del públic, se’n va del teatre i diu: Aquí us quedeu!

Diumenge, 16 d’abril de 2023 a les 18.30h

Quin pollastre!,  de Guillem Estadella

Qui no ha hagut de salvar un bon pollastre a la seva vida? En Guillem Estadella, tot i la seva curta edat, ja n’ha hagut de solucionar uns quants. Per això, ha està decidit a fer teràpia amb el seu públic, per parlar de totes aquelles situacions complicades que, de ben segur, més d’un ha viscut. Un monòleg que combina l’stand up amb la improvisació, un toc musical i un parell d’ous.

 

Compra als comerços del poble i guanya 2 entrades!

Omple la butlleta que trobaràs als comerços del poble adherits a la campanya  i entra al sorteig de 3 entrades dobles per a cada un dels espectacles. Campanya oberta del 6 al 19 de març. El sorteig es farà el dimarts 21 de març de 2023 a les 11h del matí a la Sala de plens de l’Ajuntament. Obert a tothom. Pots consultar les bases completes a www.balenya.cat

Darrera actualització: 9.03.2023 | 14:33