13a Fira de la cervesa i 10a Mostra d’entitats de Balenyà.

Dimarts, 30 d’abril de 2024

Dissabte, 11 de maig de 2024
L’Ajuntament de Balenyà, el Consell de Joves i les entitats i associacions del municipi ja tenen a punt la 13a Fira de la cervesa i la 10a Mostra d’entitats, que es portarà a terme el proper dissabte 11 de maig de 2024

Després de 12 edicions de gran èxit, la 13a Fira de la cervesa es presenta a hores d’ara com una de les fires temàtiques més importants del sud de la comarca d’Osona. 
Està organitzada pel Consell de joventut Joenacc amb el suport de l’Ajuntament i té com a principal objectiu donar a conèixer el món de la cervesa artesana, sobretot les d’elaboració de la pròpia terra.

Igual que l’edició anterior, la fira ocuparà l’espai IE Carles Capdevila i s’iniciarà a partir de les 11.30 h del matí amb l’obertura de les parades dels artesans cervesers i de les entitats del poble. A les 12.00 h i fins a les 13.00 h hi haurà les exhibicions de les entitats. A continuació i fins a les 14.00 h, el podcast amb L’última ronda.
 
Al llarg de tot el dia, es podrà gaudir d’un gran ventall d’activitats per a totes les edats i per a tots els públics, com per exemple els Jocs Gegants: L’altra vida de les coses organitzats per Guixot de 8. De 15 h a 17.00 h, tardeo amb Joenacc. 

A partir de les 19 h començaran els concerts amb els grups Indigo Sound, Ekko, Erradikaos i Dj Rutxo (Dj resident a la Cabra).

El Consell de Joventut Joenacc organitzarà un dinar de “tapes” a les 13 h i una botifarrada popular a les 20.30 h.

En les últimes nou darreres edicions, la Fira de la cervesa ve acompanyada per la Mostra d’entitats de Balenyà. 

Aquest és un espai organitzat per l’Ajuntament des de les seves àrees d’entitats i cultura, conjuntament amb la Coordinadora d’entitats de Balenyà. Pretén ser un espai de lliure participació perquè cada una de les entitats i associacions del municipi es doni a conèixer i difongui qui és i què fa. Cadascuna de les entitats participants a la mostra disposarà d’un estand on podrà exposar les activitats que realitza i les accions que porta a terme. 

Enguany i seguint la bona acollida i participació de les edicions anteriors, també es podrà participar durant tot el matí d’una gimcana familiar amb premi final que està organitzada per la majoria de les associacions participants a la Mostra d’Entitats. Per dur a terme les activitats, només cal recollir la butlleta de participació a la carpa de l’organització i al final del matí, en aquesta mateixa carpa, si s’han acomplert les activitats amb èxit, s’obtindrà un petit obsequi.

Darrera actualització: 30.04.2024 | 10:39