11a Fira de la cervesa i 8a Mostra d'entitats 2022

Divendres, 22 d'abril de 2022 a les 11:00

L’Ajuntament de Balenyà, el Consell de Joves i les entitats i associacions del municipi ja tenen a punt la 11a Fira de la cervesa i la 8a Mostra d’entitats, que es portarà a terme el proper dissabte 14 de maig de 2022

Després de 10 edicions de gran èxit, i malgrat que durant dos anys no s’ha pogut celebrar, l’11a Fira de la cervesa es presenta a hores d’ara com una de les fires temàtiques més importants del sud de la comarca d’Osona.

Està organitzada pel Consell de joventut Joenacc amb el suport de l’Ajuntament i té com a principal objectiu donar a conèixer el món de la cervesa artesana, sobretot les d’elaboració de la pròpia terra.

Igual que a les altres edicions, la fira ocuparà la plaça Josep Espona i els carrers adjacents, just al centre del poble i s’iniciarà a partir de les 11.30 h del matí amb l’obertura de les parades dels artesans cervesers i de les entitats del poble.

Tot seguit i fins a les 13 h, l’actuació del grup basc Aldats elektrotxaranga acompanyarà a tots els visitants.

Al llarg de tot el dia, es podrà gaudir d’un gran ventall d’activitats per a totes les edats i per a tots els públics, com per exemple els Jocs Gegants organitzats per Quiràlia.

Finalment, a partir de les 19 h es presentarà l’entitat solidària convidada Ponts per la Pau representada per l’escriptora afganesa Nadia Ghulam i començaran els concerts amb els grups Lola, Greska, Pirat’s Sound Sistema i Insershow.

El Consell de Joventut Joenacc organitzarà un dinar de “tapes” a les 13 h i una botifarrada popular a les 20.30 h.

En les últimes sis darreres edicions, la Fira de la cervesa ve acompanyada per la Mostra d’entitats de Balenyà.

Aquest és un espai organitzat per l’Ajuntament des de les seves àrees d’entitats i cultura, conjuntament amb la Coordinadora d’entitats de Balenyà. Pretén ser un espai de lliure participació perquè cada una de les entitats i associacions del municipi es doni a conèixer i difongui qui és i què fa. Cadascuna de les entitats participants a la mostra disposarà d’un estand on podrà exposar les activitats que realitza i les accions que porta a terme.

Enguany i seguint la bona acollida i participació de les edicions anteriors, també es podrà participar durant tot el dia d’una gimcana familiar amb premi final que està organitzada per la majoria de les associacions participants a la Mostra d’Entitats. Per dur a terme les activitats, només cal recollir la butlleta de participació a la carpa de l’organització i al final de la diada, en aquesta mateixa carpa, si s’han acomplert 12 activitats amb èxit, s’obtindrà un petit obsequi.

 

 

 

Balenyà, abril de 2022

 

Darrera actualització: 22.04.2022 | 11:21