Balenyà repartirà uns 3.100 cubells amb xip per millorar la recollida porta a porta

Dijous, 9 de febrer de 2023

L’Ajuntament de Balenyà i l'àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat La Plana començaran a repartir uns 3.100 nous cubells amb xip, distribuïts en 1.551 habitatges, per afavorir els bons resultats de la recollida de residus porta a porta.

El nou sistema permet millorar-ne l’eficiència perquè es pot saber la freqüència en què es treuen els residus al carrer i la quantitat, i agilitzar la resolució d’incidències en cas que n’hi hagi.

Carles Valls Arnó, alcalde de Balenyà, ha volgut agrair la complicitat de la ciutadania que fa possible comptar amb un alt índex de recollida selectiva. Unes dades que han de seguir evolucionar favorablement amb la renovació dels cubells.

Per la seva banda, el president de la Mancomunitat, Pere Medina Serrahima, subratlla que el desplegament que conclou les accions previstes per aquest primer trimestre de l’any permet continuar avançant perquè tots els pobles que conformen la Mancomunitat estiguin a punt per pagar pels residus generats amb una taxa justa el 2024.

Com es poden obtenir els nous cubells a Balenyà?

Cada habitatge de Balenyà ha rebut una carta amb una butlleta que cal dur omplerta en una de les cinc reunions per poder sol·licitar i recollir els nous cubells amb xip.

  • DIMARTS 14 DE FEBRER – SECTOR DEL C. CERVANTES – Espai cultural la PISTA a les 19 h
  • DIMECRES 15 DE FEBRER – SECTOR URBANITZACIÓ SUD - Espai cultural la PISTA a les 19 h
  • DIJOUS 16 DE FEBRER – SECTOR DEL MIG - Espai cultural la PISTA a les 19 h
  • DIVENDRES 17 DE FEBRER – SECTOR DEL NORD - Espai cultural la PISTA a les 19 h
  • DISSABTE 18 DE FEBRER - Espai cultural la PISTA a les 10 h

 

Darrera actualització: 15.02.2023 | 19:27