El silenci dels telers, de Maria Casellas (4t cicle de teatre Balenyà en escena 2022)

Diumenge, 3 d'abril de 2022 de 18.30 h a 20.00 h

"El silenci dels telers", de Maria Casellas

La Pilar i la Carme van viure i treballar tota la vida en una de les colònies tèxtils que van florir, a finals del segle XIX, a les ribes dels nostres rius. Tot i que les colònies van anar tancant a partir de la dècada dels 80 del segle passat, la Pilar i la Carme, d’alguna manera, encara són allà. Amb elles, reviurem el dia a dia d’aquesta mena de món en miniatura tot resseguint el segle XX. Veurem passar la “Història” en majúscula mentre ens ocupem de les “petites històries” sovint oblidades o menystingudes, tot i que són imprescindibles per entendre realment una època. La Pilar i la Carme donaran veu, doncs, a les “petites històries” de les diferents generacions de dones que van ser el motor de les fàbriques i també de la vida a les colònies. Inspirat en el llibre d’Assumpta Montellà.

Tots els espectacles es realitzaran al Teatre Municipal l’Ateneu. L’entrada tindrà un preu de 3 euros i es podran comprar a partir de l’1 de març a www.entrapolis.com. En cas que quedin entrades disponibles, es podran comprar a taquilla 1 hora abans de l’espectacle.

Compra als comerços del poble i guanya 2 entrades!

Omple la butlleta que trobaràs als comerços del poble adherits a la campanya  i entra al sorteig de 3 entrades dobles per a cada un dels espectacles. Campanya oberta del 28 de febrer al 13 de març. El sorteig es farà el dijous 17 de març de 2022 a les 11h del matí a la Sala de plens de l’Ajuntament. Obert a tothom. Pots consultar les bases completes a www.balenya.cat.

Quin cost té:

3 euros

Teatre Municipal L'Ateneu

Pau Casals, 3 - 08550 Balenyà - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 898 385
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 07.04.2022 | 09:36