Educació

Els objectius del Servei d'Educació de l'ajuntament de Balenyà estan recollits en el projecte Educatiu de Poble (PEP Balenyà) el qual preten abordar l'educació des de tots els seus àmbits: família, escola, persones adultes, esports, cultura, lleure, entitats, etc... i és que com diu el lema del PEP "Fa falta tot un poble per educar un sol infant"

El Projecte Educatiu de Poble està coordinat i gestionat per el Consell Escolar Municipal el CEM on hi tenen representació tots els agents educatiu del municipi. Podeu trobar-ne més informació a la web www.pepbalenya.cat 

Notícies
 • Parlem de pantalles? Parlem de pantalles? 13-03-2023

  Xerrada espai famílies a càrrec de Jordi Bernaveu psicòleg especialitzat en l'atenció i el consum de drogues i usos 2.0 (internet, xarxes socials i d'altres pantalles).

 • CineXic 2023 Programació CineXic 2023 03-03-2023

  El CineXic és un cicle de cinema infantil i familiar de diferents pel·lícules europees de gran qualitat doblades en català.

  És un programa impulsat per Òmnium Cultural  al qual ens hem sumat des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Balenyà.

  Per això, una vegada al mes podràs veure una d’aquestes pel·lis al Teatre Municipal l’Ateneu.

  Preu: 3 euros

  Entrades anticipades fins el dijous abans de cada sessió a www.entrapolis.com i a taquilla ½ hora abans de l’inici de la pel.li.

 • Premi treball recerca 22-23 4t Premi al Millor treball de recerca del curs 22-23 16-01-2023

  Si aquest curs fas 2n de Batxillerat i el teu treball de recerca tracta sobre un tema de Balenyà, presenta't al Premi. Tens temps fins al 31 de gener!

 • Teatre musical per joves Teatre musical per joves 16-09-2022

  Vine a provar-ho!

 • Festa inauguració IE Carles Capdevila Festa d'inauguració de l'IE Carles Capdevila 16-09-2022

  Des de l'Ajuntament de Balenyà es convida a tota la comunitat educativa a participar de la Festa d'inaguració de l'IE Carles Capdevila

Més notícies
Agenda
Més actes
Plans, programes i projectes
 • Projecte Educatiu de Poble (PEP) Projecte Educatiu de Poble (PEP)

  El Projecte Educatiu de Poble (PEP) és un projecte municipal que aborda l’educació a Balenyà des de tots els seus àmbits: la família, l’escola, l’esport, la cultura, el lleure, la participació a les entitats, les accions que promou l’Ajuntament, parteix de la idea que l’educació no es fa només a l’escola sinó que els pobles eduquen de moltes maneres: formant i informant, fent activitats, establint normes de civisme, mantenint costums i tradicions, participant en entitats, promovent accions, etc. 

  I es que com diu el nostre lema:

  “FA FALTA TOT UN POBLE PER EDUCAR UN SOL INFANT”

 • Projecte Institut-Escola Carles Capdevila Projecte Institut-Escola Carles Capdevila

  L'Institut-Escola Carles Capdevila és un dels projectes capdals de la legislatura 2019-2023.

  Us adjuntem aquí el projecte bàsic per a la seva consulta.

Serveis
Equipaments