Esports

Des del Servei d’Esport treballem per posar en pràctica per la ciutadania de Balenyà un conjunt d’activitats, d’instal·lacions i de programes, per gaudir de l’esport, garantint el dret i l’accés a l’activitat física.

Que l’esport sigui un element cohesionador i un dels eixos vertebradors del municipi. Promoure l’esport és una prioritat per l’Ajuntament i fer-ho per a totes les edats també.

Disposar d’un gimnàs municipal és una característica molt important del nostre municipi i permet facilitar molt la pràctica esportiva amb activitats dirigides al poble sense haver-se de desplaçar.

 

Notícies
 • Ampliació horari piscina dilluns 21 i dimarts 22 d'agost Ampliació horari piscina dilluns 21 i dimarts 22 d'agost 21/08/2023

  Avís! Davant l'onada de calor, l'Ajuntament de Balenyà, amplia l'horari de la piscina d'11 h a 20 h. Avui, dilluns 21, i demà, dimarts 22 d'agost.

 • mèrit esportiu El dissabte 10 de juny es va fer el reconeixement al mèrit esportiu de Balenyà 13/06/2023

  En aquesta edició els premiats van ser:
  L’Eric Casals Mas, en reconeixement a la seva trajectòria i participació al Campionat d’Espanya de natació, com a nedador del Vic RTB.
  L’Equip Benjamí de  l’Osona Sud, en reconeixement com a campió de la lliga.
  Cristian Izquierdo Morán, en reconeixement per al seva trajectòria coma jugador de petanca.
  Bianca Villar Gutierrez, en reconeixement a la seva trajectòria com a patinadora.

 • Festa de l’Esport Festa de l’Esport 01/06/2023

  Recuperem la Festa de l’Esport, en aquesta edició hi hauran activitats lúdic-esportives a la pista i el patí de l’IE Carles Capdevila, al pavelló, les pistes de tennis i les pistes de petanca. És podrà gaudir de la practica esportiva de les 9.30h a les 12.30h del dissabte 10 de juny.

  A les 13h a la Sala polivalent de l’IE Carles Capdevila hi haurà l’Acte de reconeixement al mèrit esportiu.

  Hi esteu tots convidats.

 • Obertura piscina municipal Obertura piscina municipal 30/05/2023

  Obertura piscina municipal del 19 al 23 de juny de 16 a 19h i del 24 de juny al 3 de setembre d’11 a 19h i dissabtes i festius d’11 a 20h.

  Els abonaments i les entrades es poden obtenir a la piscina en horari d’obertura al públic.

Més notícies
Plans, programes i projectes
 • Projecte Educatiu de Poble (PEP) Projecte Educatiu de Poble (PEP) 28/02/2022

  El Projecte Educatiu de Poble (PEP) és un projecte municipal que aborda l’educació a Balenyà des de tots els seus àmbits: la família, l’escola, l’esport, la cultura, el lleure, la participació a les entitats, les accions que promou l’Ajuntament, parteix de la idea que l’educació no es fa només a l’escola sinó que els pobles eduquen de moltes maneres: formant i informant, fent activitats, establint normes de civisme, mantenint costums i tradicions, participant en entitats, promovent accions, etc. 

  I es que com diu el nostre lema:

  “FA FALTA TOT UN POBLE PER EDUCAR UN SOL INFANT”

Equipaments