La Mancomunitat gestiona els tràmits per demanar ajuts per pagar el lloguer

Dimecres, 28 de febrer de 2024

Comença el termini per sol·licitar subvencions per pagar el lloguer dirigides a majors de 65 anys, i a partir de l’11 de març s’iniciarà per a menors de 35 anys.

La Mancomunitat La Plana gestiona les sol·licituds per sol·licitar la subvenció per pagar el lloguer que s’adreça a persones en risc d’exclusió, independentment de si se’n van beneficiar o no en la convocatòria de l’any 2023.


La quantitat subvencionada serà d’entre un 20% i un 40% de l’import del lloguer en funció de l’esforç econòmic que representi per a cada unitat de convivència.

Enguany, hi tornarà a haver tres convocatòries en funció de l’edat de la persona que ho sol·liciti, tenint en compte l’edat de la persona que ho sol·licita en data 26 de febrer de 2024 :
 Persones majors de 65 anys. Presentació de sol·licituds entre el 27 de febrer i el 27 de març.
 Persones menors de 35 anys. Presentació de sol·licituds de l’11 de març fins al 12 d’abril.
 Persones d’entre 36 i 64 anys. Encara no s’ha presentat el termini.

En cas de voler rebre informació, assessorament i cita prèvia per tramitar les subvencions, podeu trucar al 938 125 445. La tramitació també es pot fer de
manera telemàtica en aquest enllaç.


L’Agència de l’Habitatge de Catalunya vol mantenir aquesta línia de subvencions anuals per a persones titulars d’un contracte de lloguer, lloguer d’habitació o cessió d´ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya.

Darrera actualització: 28.02.2024 | 15:51