Joventut

Des de l’àrea de joventut i a través del Flik Flak s’organitzen i es dinamitzen activitats dins i fora de l’espai Jove.

Es treballa perquè hi hagi difusió entre el col·lectiu jove del municipi. Es busca tenir una relació directa amb la joventut balenyenca perquè tinguin un espai de referència o fer tallers o altres i alhora puguin fer consultes si s’escau sobre temes del seu dia a dia.

També és objectiu d’aquesta àrea donar suport i acompanyar a l’entitat de joves del poble.

Notícies
 • La Mancomunitat comença una campanya per desmitificar l’ús de l’alcohol i prevenir conductes de risc Campanya per desmitificar l’ús de l’alcohol i prevenir conductes de risc 09/11/2023

  L’alcohol és la droga més consumida i acceptada socialment, que s’associa a  espais d’oci i les relacions socials, i amb una baixa percepció de risc. El  consum excessiu i habitual perjudica la salut, pot augmentar el risc de tenir  lesions, agreuja problemes psíquics i socials, i pot perjudicar les relacions  interpersonals. 

 • Castanyada Jove 2023 Castanyada Jove 2023 26/10/2023
  El proper dimarts 31 d’octubre, celebrem la Castanyada a La Pista. A partir de les 16h30 podreu trobar:
  - Jocs de taula i ping pong del FlikFlak
  - Racó de biblioteca per als més petits
  - Taller de panallets amb La Quitxalla
  - Venda de castanyes a càrrec de l’alumnat de 4t d’ESO de l’IE Carles Capdevila
  Tot això, ambientat amb música des de Ràdio Pista. 
   
  Us hi esperem!
 • Es reactiva el càsting perquè joves i adolescents creïn continguts per evitar conductes de risc Es reactiva el càsting perquè joves i adolescents creïn continguts per evitar conductes de risc 20/10/2023

  Se seleccionaran tres joves d’entre 16 i 20 anys perquè s’incorporin a la comunitat virtual Poca Vergonya i podran arribar a guanyar fins a 600 euros anuals.

 • Esports de Carrer Esports de Carrer 04/10/2023

  El dimecres, 3 d'octubre s'inicia Esports de Carrer a les 18:30h a la Pista de l'Institut Escola Carles Capdevila. Si ets un jove a partir de 13 anys i tens ganes de fer esport com futbol, basquet o volei vine a provar-ho!

 • Taller de disseny i fabricació digital: Impressió 3D Taller de disseny i fabricació digital: Impressió 3D 04/10/2023

  Per joves a partir de 1r ESO fins a 4t ESO.
  Seran 8 sessions, els dimarts de 17:15-18:45. 
  Es un taller gratuït 
  Es realitzarà a Institut Escola Carles Capdevila.

   

Més notícies
Plans, programes i projectes
 • Pla jove 23/03/2022

  El Pla Jove 2017-2020 de Balenyà és un document que detalla les línies de treball del municipi en matèria de joventut impulsades des de la regidoria de joventut en
  col·laboració i coordinació amb les altres àrees municipals.

  Un Pla jove integral és una eina indispensable per definir, impulsar i coordinar les polítiques de joventut del territori.

   

 • Projecte Educatiu de Poble (PEP) Projecte Educatiu de Poble (PEP) 28/02/2022

  El Projecte Educatiu de Poble (PEP) és un projecte municipal que aborda l’educació a Balenyà des de tots els seus àmbits: la família, l’escola, l’esport, la cultura, el lleure, la participació a les entitats, les accions que promou l’Ajuntament, parteix de la idea que l’educació no es fa només a l’escola sinó que els pobles eduquen de moltes maneres: formant i informant, fent activitats, establint normes de civisme, mantenint costums i tradicions, participant en entitats, promovent accions, etc. 

  I es que com diu el nostre lema:

  “FA FALTA TOT UN POBLE PER EDUCAR UN SOL INFANT”

Equipaments
 • Flikflak - Punt Jove Flikflak - Punt Jove 07/12/2022

  El Flik Flak PuntJove és un servei d’informació i orientació juvenil que disposa de dos serveis: el Servei d’Informació i Orientació i l’Espai jove. Són dos serveis públics i gratuïts que s’ofereixen a tots els joves d’una manera contrastada, àmplia i plural.