Joventut


Des de l’àrea de joventut i a través del Flik Flak s’organitzen i es dinamitzen activitats dins i fora de l’espai Jove.

Es treballa perquè hi hagi difusió entre el col·lectiu jove del municipi. Es busca tenir una relació directa amb la joventut balenyenca perquè tinguin un espai de referència o fer tallers o altres i alhora puguin fer consultes si s’escau sobre temes del seu dia a dia.

També és objectiu d’aquesta àrea donar suport i acompanyar a l’entitat de joves del poble.

Notícies
Més notícies
Plans, programes i projectes
 • Pla jove 23/03/2022

  El Pla Jove 2017-2020 de Balenyà és un document que detalla les línies de treball del municipi en matèria de joventut impulsades des de la regidoria de joventut en
  col·laboració i coordinació amb les altres àrees municipals.

  Un Pla jove integral és una eina indispensable per definir, impulsar i coordinar les polítiques de joventut del territori.

   

 • Projecte Educatiu de Poble (PEP) 28/02/2022

  El Projecte Educatiu de Poble (PEP) és un projecte municipal que aborda l’educació a Balenyà des de tots els seus àmbits: la família, l’escola, l’esport, la cultura, el lleure, la participació a les entitats, les accions que promou l’Ajuntament, parteix de la idea que l’educació no es fa només a l’escola sinó que els pobles eduquen de moltes maneres: formant i informant, fent activitats, establint normes de civisme, mantenint costums i tradicions, participant en entitats, promovent accions, etc. 

  I es que com diu el nostre lema:

  “FA FALTA TOT UN POBLE PER EDUCAR UN SOL INFANT”

Equipaments
 • Flikflak - Punt Jove 30/11/2023

  El Flik Flak PuntJove és un servei d’informació i orientació juvenil que disposa de dos serveis: el Servei d’Informació i Orientació i l’Espai jove. Són dos serveis públics i gratuïts que s’ofereixen a tots els joves a partir de 12 anys d’una manera contrastada, àmplia i plural.