Dona Rural i Urbana, nou programa per afavorir la inserció laboral de les dones que viuen a la Manco

Dimarts, 1 d’agost de 2023

Dones majors de 16 anys rebran un incentiu de 300 euros i un assessorament personalitzat per a formar-se i inserir-se al món laboral.

El proper mes de setembre la Mancomunitat inicia el programa Dona Rural i Urbana amb l’objectiu d’oferir assessorament i empoderament individualitzat en l’entorn laboral a dones majors de 16 anys que estiguin a l’atur, i empadronades en algun poble de la Manco.

La iniciativa es dirigeix a dones majors de 16 anys que estiguin a l’atur, i que estiguin empadronades en algun poble de la Mancomunitat. Les participants que completin l’itinerari escollir rebran un incentiu de 300 euros.

Per participar al programa cal trucar al 938 124 167 i demanar hora per la tècnica d’Ocupació Podeu sol·licitar més informació en aquest enllaç.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i es financen amb els fons Next Generation procedents de la Unió Europea.

Requisits per participar a Dona Rural i Urbana

Dones majors de 16 anys en situació d’atur.

Estar empadronades en algun poble de la Mancomunitat (Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sant Miquel de Balenyà, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, i Viladrau)

Demanar hora al 938 124 167 i concertar visita amb la tècnica d’Ocupació de la Mancomunitat

 

Darrera actualització: 22.08.2023 | 10:38