Punt d’intercanvi de llibres a La Pista

Dimarts, 16 de gener de 2024

Amb l’arribada del nou any, estrenem un nou servei a la biblioteca el Drac, es tracta del Punt d’Intercanvi de Llibres. És un servei gratuït, situat a l’entrada de l’edifici La Pista (entrada pel carrer Pista) que permet a les persones usuàries fer intercanvi de llibres (en poden deixar i se’n poden endur).

Com funciona?
Aquest servei està actiu en el mateix horari de la biblioteca. Per agafar llibres no cal passar per la biblioteca. Un cop s’agafa el llibre, aquest, deixa de formar part del punt d’intercanvi, no cal tornar-lo i passa a ser propietat de la persona que l’ha agafat. 
Les persones usuàries que vulguin deixar llibres, hauran de passar prèviament per la biblioteca on es farà la revisió i selecció dels llibres que formaran part del punt d’intercanvi. 
Cal tenir en compte que el punt d’intercanvi de llibres no és una deixalleria ni un cementiri de llibres, per tant, els llibres que s’hi deixin han d’estar en bones condicions. Tampoc s’accepten llibres de text ni acadèmics, ni enciclopèdies ni diccionaris ni volums o col·leccionables. 
Si necessiteu més informació, dirigiu-vos a la biblioteca. 
 

 

 

Darrera actualització: 16.01.2024 | 11:27