Notícies
 • Convocatòria Ple 31 de juliol 2023 Convocatòria Ple 25 de setembre 2023 21/09/2023

  Sessió Ordinària de Ple de l’Ajuntament, el 25 de setembre de 2023 a les 19:30 hores a la Sala de Plens.

 • Donació sang 2 octubre 2023 Dona sang, dilluns 2 d'octubre de 2023 20/09/2023

  Dona sang, dilluns 2 d’octubre a Els Hostalets de Balenyà

  •  Per poder mantenir les reserves de sang en un estat òptim, s’espera que prop de 70 persones vinguin a donar sang i plasma a La Sala de Cultura de la Llar del Jubilat
  • A més, en aquesta campanya, els menors de 40 anys també podran apuntar-se al Registre de Donants de Moll d’Os
  • Des de l’Ajuntament, l’Associació de donants de Sang d’Osona i el Banc de Sang animem els veïns i veïnes a donar sang.
  • Cada dia fan falta 1.000 donacions de sang per donar resposta a les necessitats dels pacients 
 • III Cicle de patrimoni i memòria-Rutes Culturals per Balenyà 2023 III Cicle de patrimoni i memòria-Rutes Culturals per Balenyà 2023 14/09/2023

  Després de l’èxit aconseguit en la segona edició de les Rutes culturals que es van realitzar l’any passat, enguany es tornarà a organitzar el III Cicle de patrimoni i memòria amb la voluntat de promocionar el patrimoni natural, històric i arquitectònic de Balenyà.

 • Programa +60 activa't Programa +60 activa't 14/09/2023

  Caminades pels voltants del poble
  📍11 d'octubre
  📍8 de novembre
  📍13 de desembre
  Inscripcions a la Llar de Jubilat

 • Club de Lectura Club de Lectura📚📖 14/09/2023

  Llegim els clàssics
  Cada primer dimecres de mes
  De les 18:30 h a 20 h
  A la Biblioteca El Drac
  A càrrec de Francesc Torras

Més notícies
Agenda
Més actes
Plans, programes i projectes
 • Pla d’Actuació Municipal 2020-2023 Pla d’Actuació Municipal 2020-2023 20/12/2021

  Per què un nou Pla d’Actuació Municipal?

  Perquè des de l’Equip de Govern es considera que és una fórmula excel·lent per gestionar, de forma planificada, les actuacions que es volen dur a terme en el nostre municipi, conscients de les necessitats que aquest té, però també conscients de les limitacions econòmiques que tenim com a ens local.

  Per poder compartir, tots plegats, cap a on anem i com volem que sigui l’avui i el demà del nostre municipi.

  En aquest Pla definim grans inversions a realitzar, que en part estan en procés d’execució, però també definim quines línies de despesa corrent volem potenciar amb l’objectiu de cobrir aquelles mancances del dia a dia que s’estan mostrant com a més importants.

  També fem un exercici en el qual assumim els objectius de l’Agenda 2030, amb una revisió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), vetllant, en la nostra mesura, per a la seva consecució.

 • Pla d´acció cultural de Balenyà 18/02/2022

  El Pla d’acció Cultural de Balenyà es l’eina que ens ha de permetre conèixer el moment que vivim culturalment, detectar-ne les mancances,
  establir prioritats i definir les accions que ens han de portar a trobar la nostra manera de “fer cultura”, conscients que la cultura té un paper clau en el creixement individual
  de cadascun de nosaltres i, en conseqüència, en el creixement i consolidació del nostre poble i de la nostra identitat.
   

 • Pla jove 23/03/2022

  El Pla Jove 2017-2020 de Balenyà és un document que detalla les línies de treball del municipi en matèria de joventut impulsades des de la regidoria de joventut en
  col·laboració i coordinació amb les altres àrees municipals.

  Un Pla jove integral és una eina indispensable per definir, impulsar i coordinar les polítiques de joventut del territori.

   

 • Pla d'Igualtat 23/05/2023

  Aquest Pla Intern d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Balenyà és un pla molt treballat i participat que ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona per la seva elaboració.

  Amb aquest Pla complim l’objectiu que ens havíem marcat l’equip de govern, perquè neix del nostre compromís amb les polítiques de gènere i amb el propòsit de promoure la igualtat d’oportunitats entre tota la plantilla i també contribuir a la sensibilització i a la transformació social.

  Volem que Balenyà sigui lliure, respectuosa, diversa i compromesa amb la Igualtat. Treballem en aquest camí.

 • Pla de Mobilitat de Balenyà Pla de Mobilitat de Balenyà 29/12/2021

  Us presentem en aquest apartat el Pla de mobilitat de Balenyà.

  Per l'obligatorietat de la "Llei 9/2003, de 13 de juny, de la mobilitat" els ajuntaments que hagin de prestar el servei de transport col·lectiu urbà de viatgers han d'elaborar i aprovar els plans de mobilitat urbana. No obstant això, hi ha molts municipis (com és el cas de Balenyà) que tot i no estar obligats a redactar plans de mobilitat urbana necessiten un estudi que tingui en compte la reordenació i planificació de la mobilitat local.

  És per aquest motiu que en el cas de Balenyà, la Diputació de Barcelona, per mitjà del Servei d’Infraestructures Viàries i Mobilitat dóna recolzament a l’ajuntament amb la redacció del present pla, el qual analitza la mobilitat del municipi en tots els seus mitjans de transport i proposa un conjunt d'actuacions amb l'objectiu de millorar sistema de mobilitat del municipi i fer-lo més sostenible i eficient.

 • Projecte Educatiu de Poble (PEP) Projecte Educatiu de Poble (PEP) 28/02/2022

  El Projecte Educatiu de Poble (PEP) és un projecte municipal que aborda l’educació a Balenyà des de tots els seus àmbits: la família, l’escola, l’esport, la cultura, el lleure, la participació a les entitats, les accions que promou l’Ajuntament, parteix de la idea que l’educació no es fa només a l’escola sinó que els pobles eduquen de moltes maneres: formant i informant, fent activitats, establint normes de civisme, mantenint costums i tradicions, participant en entitats, promovent accions, etc. 

  I es que com diu el nostre lema:

  “FA FALTA TOT UN POBLE PER EDUCAR UN SOL INFANT”

 • Projecte Institut-Escola Carles Capdevila Projecte Institut-Escola Carles Capdevila 29/12/2021

  L'Institut-Escola Carles Capdevila és un dels projectes capdals de la legislatura 2019-2023.

  Us adjuntem aquí el projecte bàsic per a la seva consulta.

Serveis
 • Refugi Can Moianès Audioguies 24/02/2022

  Amb la col·laboració de Ràdio Pista, la ràdio municipal de Balenyà, s'ha preparat la següent audioguia sobre el Camp d'Aviació de Tona / Balenyà.

  Aquesta iniciativa s'ampliarà amb noves audioguies sobre altres espais del nostre municipi; audioguies que posem a la vostra disposició per si les voleu consultar a través d'aquesta pàgina web.

 • Guia turística de Balenyà Guia turística de Balenyà 14/01/2022

  Accediu al PDF que destaca els principals punts d'interès de Balenyà, així com elements de la seva història, el patrimoni natural, productes tradicionals, les festes de Balenyà i altres dades d'interès.

 • Mapa de patrimoni cultural 24/02/2022

  Els mapes de patrimoni cultural són una eina de coneixement que pretén recollir exhaustivament el patrimoni immoble, moble, documental, immaterial i natural d'aquells municipis que en sol·liciten la realització, per tal que es puguin establir mesures de recerca, protecció, conservació i rendibilització social.

 • Deixalleria mòbil Medi ambient i residus 11/03/2022

  Servei que s'encarrega de la recollida d'aquells residus generats en els domicilis particulars, els comerços, les oficines i els serveis ( també residus procedents de la neteja de les vies públiques, zones verdes i àrees recreatives; els animals domèstics morts; els mobles, els estris i els vehicles abandonats; els residus i els enderrocs procedents d’obres menors i reparació domiciliària)

  Calendari de recollida, transport i fraccions recollides al Porta a Porta.

 • Rutes 14/01/2022
 • Servei de Telecentre Servei de Telecentre 19/11/2021

  Servei gratuït de conexió a internet per majors de 16 anys i cursos de formació en noves tecnologies

Equipaments