Joventut

Des de l’àrea de joventut i a través del Flik Flak s’organitzen i es dinamitzen activitats dins i fora de l’espai Jove.

Es treballa perquè hi hagi difusió entre el col·lectiu jove del municipi. Es busca tenir una relació directa amb la joventut balenyenca perquè tinguin un espai de referència o fer tallers o altres i alhora puguin fer consultes si s’escau sobre temes del seu dia a dia.

També és objectiu d’aquesta àrea donar suport i acompanyar a l’entitat de joves del poble.

Notícies
 • Futbol de carrer Futbol de carrer 19-01-2023

  ⚽️ S'inicia futbol de carrer.
  📆 els dimecres a les 18:30.

  Per més informació i inscripcions contactar amb el FlikFlak PuntJove

 • joc de la pastanaga Participa al joc de la pastanaga! 13-07-2022

  ☀️Durant les festes d’estiu participa al Joc de la Pastanaga 🥕!!
  Consisteix a eliminar les persones que prèviament s’han inscrit en una aplicació, elimines aquestes persones enganxant un gomet o tocant-lo amb una pastanaga.

 • programa vaig per feina Programa "Vaig per feina" 03-06-2022

  Programa Vaig per Feina 🔍

  Aquest programa formatiu de 30h té com a principals objectius treballar les competències transversals i potenciar l’ocupabilitat de la població jove.

 • Beques del curs 2022-2023 Beques del curs 2022-2023 07-04-2022

  Aquest any s'avança el termini per sol•licitar beques del curs 2022-2023: s'obre el 30 de març i finalitza el 12 de maig de 2022.

 • Coneixes el Servei d'Orientació Acadèmica del FlikFlak Puntjove?🔍📚 Coneixes el Servei d'Orientació Acadèmica del FlikFlak Puntjove?🔍📚 06-04-2022

  El Servei d’Orientació dóna suport als processos de transició de l’etapa obligatòria a la postobligatòria i podràs realitzar qualsevol consulta sobre l'oferta educativa actual per iniciar, ampliar o encaminar la teva formació.

Més notícies
Plans, programes i projectes
 • Pla jove

  El Pla Jove 2017-2020 de Balenyà és un document que detalla les línies de treball del municipi en matèria de joventut impulsades des de la regidoria de joventut en
  col·laboració i coordinació amb les altres àrees municipals.

  Un Pla jove integral és una eina indispensable per definir, impulsar i coordinar les polítiques de joventut del territori.

   

 • Projecte Educatiu de Poble (PEP) Projecte Educatiu de Poble (PEP)

  El Projecte Educatiu de Poble (PEP) és un projecte municipal que aborda l’educació a Balenyà des de tots els seus àmbits: la família, l’escola, l’esport, la cultura, el lleure, la participació a les entitats, les accions que promou l’Ajuntament, parteix de la idea que l’educació no es fa només a l’escola sinó que els pobles eduquen de moltes maneres: formant i informant, fent activitats, establint normes de civisme, mantenint costums i tradicions, participant en entitats, promovent accions, etc. 

  I es que com diu el nostre lema:

  “FA FALTA TOT UN POBLE PER EDUCAR UN SOL INFANT”

Equipaments
 • Flikflak - Punt Jove Flikflak - Punt Jove

  El Flik Flak PuntJove és un servei d’informació i orientació juvenil que disposa de dos serveis: el Servei d’Informació i Orientació i l’Espai jove. Són dos serveis públics i gratuïts que s’ofereixen a tots els joves d’una manera contrastada, àmplia i plural.

  938 820 404