Joventut

Des de l’àrea de joventut i a través del Flik Flak s’organitzen i es dinamitzen activitats dins i fora de l’espai Jove.

Es treballa perquè hi hagi difusió entre el col·lectiu jove del municipi. Es busca tenir una relació directa amb la joventut balenyenca perquè tinguin un espai de referència o fer tallers o altres i alhora puguin fer consultes si s’escau sobre temes del seu dia a dia.

També és objectiu d’aquesta àrea donar suport i acompanyar a l’entitat de joves del poble.

Notícies
 • casal estiu Informació Provisional Casal Estiu 2023 22/05/2023

  Degut a que l’empresa que gestionava sempre el Casal d’Estiu ha desaparegut, des de l’Ajuntament hem hagut de canviar les condicions de licitació i adaptar el projecte i l’organització per tal de que les empreses de lleure es volguessin presentar a la licitació.

  Des de l’Ajuntament estem a l’espera que finalitzi el procés de licitació del servei de casal d’estiu municipal 2023 per saber quina empresa el gestionarà.

  De totes maneres, hi ha coses importants que ara ja us podem informar. Alguns són canvis importants respecte els anys anteriors. Llegiu atentament!

 • Obertes les preinscripcions pel curs gratuït Obertes les preinscripcions pel curs gratuït en el lleure infantil i juvenil per a joves de 16 i 17 anys 18/05/2023

  Es poden enviar sol·licituds via telemàtica fins al 9  de juny. La formació es farà del 26 al 30 de juny a Can Costa de Taradell

 • Els divendres tarda jove Els divendres tarda jove 17/05/2023

  Programació dels divendres tarda del FlikFlak PuntJove.

  Per més informació contactar a través del telf 680 179 451 o instagram @flikflakpuntjove

 • 12a Fira de la cervesa 12a Fira de la cervesa i 9a Mostra d’entitats de Balenyà 27/04/2023

  L’Ajuntament de Balenyà, el Consell de Joves i les entitats i associacions del municipi ja tenen a punt la 12a Fira de la cervesa i la 9a Mostra d’entitats, que es portarà a terme el proper dissabte 13 de maig de 2023

 • Taller autodefensa Taller autodefensa 26/04/2023
  Si tens més de 12 anys!
    ➡️Vine a provar el taller d'autodefensa personal a càrrec de @escuelautodefensa.jiglesias
Més notícies
Agenda
Més actes
Plans, programes i projectes
 • Pla jove 23/03/2022

  El Pla Jove 2017-2020 de Balenyà és un document que detalla les línies de treball del municipi en matèria de joventut impulsades des de la regidoria de joventut en
  col·laboració i coordinació amb les altres àrees municipals.

  Un Pla jove integral és una eina indispensable per definir, impulsar i coordinar les polítiques de joventut del territori.

   

 • Projecte Educatiu de Poble (PEP) Projecte Educatiu de Poble (PEP) 28/02/2022

  El Projecte Educatiu de Poble (PEP) és un projecte municipal que aborda l’educació a Balenyà des de tots els seus àmbits: la família, l’escola, l’esport, la cultura, el lleure, la participació a les entitats, les accions que promou l’Ajuntament, parteix de la idea que l’educació no es fa només a l’escola sinó que els pobles eduquen de moltes maneres: formant i informant, fent activitats, establint normes de civisme, mantenint costums i tradicions, participant en entitats, promovent accions, etc. 

  I es que com diu el nostre lema:

  “FA FALTA TOT UN POBLE PER EDUCAR UN SOL INFANT”

Equipaments
 • Flikflak - Punt Jove Flikflak - Punt Jove 07/12/2022

  El Flik Flak PuntJove és un servei d’informació i orientació juvenil que disposa de dos serveis: el Servei d’Informació i Orientació i l’Espai jove. Són dos serveis públics i gratuïts que s’ofereixen a tots els joves d’una manera contrastada, àmplia i plural.