Gent gran

La regidoria de Gent Gran vol facilitar a totes les persones d’aquesta edat que puguin fer activitats i que puguin participar activament al municipi. La voluntat és que donar resposta a les necessitats del col·lectiu de la Gent Gran, amb mecanismes que impulsin l’envelliment actiu de les persones.

Promoure un envelliment saludable, amb autonomia personal, actiu, dinàmic i compartit. Per exemple es desenvolupen projectes d’activitats esportives per persones grans, o també es dinamitza el casal d’avis perquè aquest tingui iniciativa i suport a l’hora organitzar accions culturals i festives, etc.

Volem que l’Ajuntament de Balenyà sigui un punt de referència per les persones grans de manera que es puguin sentir útils, partícips i escoltades.

Notícies
 • programa activa't Programa +60 Activa't 12-09-2022

  Tens més de 60 anys i vols fer esport durant els propers mesos?

  Engeguem la 2a edició d'aquest programa esportiu!

 • Participants caminada Programa +60 Activa't 05-05-2022

  Continuen les activitats del programa +60 Activa't al municipi de Balenyà. 

 • Primera sessió programa de +60 Activa’t Primera sessió programa de +60 Activa’t 21-03-2022

  S’ha iniciat la primera sessió de marxa nòrdica dintre el programa de +60 Activa’t, on 11 persones de més de 60 anys han pogut experimentar i aprendre la tècnica d’aquesta modalitat esportiva, la qual, aporta múltiples beneficis a nivell de salut com de millora d’activitat física. Fins el més de junys s’aniran fent de forma quinzenal la resta de sessions que formen part del programa.

 • Cicle de xerrades cuida't per poder cuidar Cicle de xerrades "Cuida't per poder cuidar" 14-02-2022

  Per a persones cuidadores no professionals

  Consulta el programa de xerrades que es faran a la Sala de cultura de la Llar del Jubilat de Balenyà.

Més notícies