Esports


Des del Servei d’Esport treballem per posar en pràctica per la ciutadania de Balenyà un conjunt d’activitats, d’instal·lacions i de programes, per gaudir de l’esport, garantint el dret i l’accés a l’activitat física.

Que l’esport sigui un element cohesionador i un dels eixos vertebradors del municipi. Promoure l’esport és una prioritat per l’Ajuntament i fer-ho per a totes les edats també.

Disposar d’un gimnàs municipal és una característica molt important del nostre municipi i permet facilitar molt la pràctica esportiva amb activitats dirigides al poble sense haver-se de desplaçar.

 

Notícies
Més notícies
Plans, programes i projectes
  • Projecte Educatiu de Poble (PEP) 28/02/2022

    El Projecte Educatiu de Poble (PEP) és un projecte municipal que aborda l’educació a Balenyà des de tots els seus àmbits: la família, l’escola, l’esport, la cultura, el lleure, la participació a les entitats, les accions que promou l’Ajuntament, parteix de la idea que l’educació no es fa només a l’escola sinó que els pobles eduquen de moltes maneres: formant i informant, fent activitats, establint normes de civisme, mantenint costums i tradicions, participant en entitats, promovent accions, etc. 

    I es que com diu el nostre lema:

    “FA FALTA TOT UN POBLE PER EDUCAR UN SOL INFANT”

Equipaments