Esports

Des del Servei d’Esport treballem per posar en pràctica per la ciutadania de Balenyà un conjunt d’activitats, d’instal·lacions i de programes, per gaudir de l’esport, garantint el dret i l’accés a l’activitat física.

Que l’esport sigui un element cohesionador i un dels eixos vertebradors del municipi. Promoure l’esport és una prioritat per l’Ajuntament i fer-ho per a totes les edats també.

Disposar d’un gimnàs municipal és una característica molt important del nostre municipi i permet facilitar molt la pràctica esportiva amb activitats dirigides al poble sense haver-se de desplaçar.

 

Notícies
 • programa activa't Programa +60 Activa't 12-09-2022

  Tens més de 60 anys i vols fer esport durant els propers mesos?

  Engeguem la 2a edició d'aquest programa esportiu!

 • Via ferrada Seguim millorant la via ferrada de les Baumes Corcades 17-05-2022

  L'Ajuntament de Balenyà i l'Ajuntament de Centelles treballen conjuntament per a millorar la via ferrada de les Baumes. 

 • Participants caminada Programa +60 Activa't 05-05-2022

  Continuen les activitats del programa +60 Activa't al municipi de Balenyà. 

 • Primera sessió programa de +60 Activa’t Primera sessió programa de +60 Activa’t 21-03-2022

  S’ha iniciat la primera sessió de marxa nòrdica dintre el programa de +60 Activa’t, on 11 persones de més de 60 anys han pogut experimentar i aprendre la tècnica d’aquesta modalitat esportiva, la qual, aporta múltiples beneficis a nivell de salut com de millora d’activitat física. Fins el més de junys s’aniran fent de forma quinzenal la resta de sessions que formen part del programa.

Més notícies
Plans, programes i projectes
 • Projecte Educatiu de Poble (PEP) Projecte Educatiu de Poble (PEP)

  El Projecte Educatiu de Poble (PEP) és un projecte municipal que aborda l’educació a Balenyà des de tots els seus àmbits: la família, l’escola, l’esport, la cultura, el lleure, la participació a les entitats, les accions que promou l’Ajuntament, parteix de la idea que l’educació no es fa només a l’escola sinó que els pobles eduquen de moltes maneres: formant i informant, fent activitats, establint normes de civisme, mantenint costums i tradicions, participant en entitats, promovent accions, etc. 

  I es que com diu el nostre lema:

  “FA FALTA TOT UN POBLE PER EDUCAR UN SOL INFANT”

Equipaments