Plans municipals

 • Pla d’Actuació Municipal 2020-2023

  Per què un nou Pla d’Actuació Municipal?

  Perquè des de l’Equip de Govern es considera que és una fórmula excel·lent per gestionar, de forma planificada, les actuacions que es volen dur a terme en el nostre municipi, conscients de les necessitats que aquest té, però també conscients de les limitacions econòmiques que tenim com a ens local.

  Per poder compartir, tots plegats, cap a on anem i com volem que sigui l’avui i el demà del nostre municipi.

  En aquest Pla definim grans inversions a realitzar, que en part estan en procés d’execució, però també definim quines línies de despesa corrent volem potenciar amb l’objectiu de cobrir aquelles mancances del dia a dia que s’estan mostrant com a més importants.

  També fem un exercici en el qual assumim els objectius de l’Agenda 2030, amb una revisió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), vetllant, en la nostra mesura, per a la seva consecució.

 • Pla d´acció cultural de Balenyà

  El Pla d’acció Cultural de Balenyà es l’eina que ens ha de permetre conèixer el moment que vivim culturalment, detectar-ne les mancances,
  establir prioritats i definir les accions que ens han de portar a trobar la nostra manera de “fer cultura”, conscients que la cultura té un paper clau en el creixement individual
  de cadascun de nosaltres i, en conseqüència, en el creixement i consolidació del nostre poble i de la nostra identitat.
   

 • Pla jove

  El Pla Jove 2017-2020 de Balenyà és un document que detalla les línies de treball del municipi en matèria de joventut impulsades des de la regidoria de joventut en
  col·laboració i coordinació amb les altres àrees municipals.

  Un Pla jove integral és una eina indispensable per definir, impulsar i coordinar les polítiques de joventut del territori.

   

 • Pla d'Igualtat

  Aquest Pla Intern d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Balenyà és un pla molt treballat i participat que ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona per la seva elaboració.

  Amb aquest Pla complim l’objectiu que ens havíem marcat l’equip de govern, perquè neix del nostre compromís amb les polítiques de gènere i amb el propòsit de promoure la igualtat d’oportunitats entre tota la plantilla i també contribuir a la sensibilització i a la transformació social.

  Volem que Balenyà sigui lliure, respectuosa, diversa i compromesa amb la Igualtat. Treballem en aquest camí.

 • Pla de Mobilitat de Balenyà

  Us presentem en aquest apartat el Pla de mobilitat de Balenyà.

  Per l'obligatorietat de la "Llei 9/2003, de 13 de juny, de la mobilitat" els ajuntaments que hagin de prestar el servei de transport col·lectiu urbà de viatgers han d'elaborar i aprovar els plans de mobilitat urbana. No obstant això, hi ha molts municipis (com és el cas de Balenyà) que tot i no estar obligats a redactar plans de mobilitat urbana necessiten un estudi que tingui en compte la reordenació i planificació de la mobilitat local.

  És per aquest motiu que en el cas de Balenyà, la Diputació de Barcelona, per mitjà del Servei d’Infraestructures Viàries i Mobilitat dóna recolzament a l’ajuntament amb la redacció del present pla, el qual analitza la mobilitat del municipi en tots els seus mitjans de transport i proposa un conjunt d'actuacions amb l'objectiu de millorar sistema de mobilitat del municipi i fer-lo més sostenible i eficient.

 • Projecte Educatiu de Poble (PEP)

  El Projecte Educatiu de Poble (PEP) és un projecte municipal que aborda l’educació a Balenyà des de tots els seus àmbits: la família, l’escola, l’esport, la cultura, el lleure, la participació a les entitats, les accions que promou l’Ajuntament, parteix de la idea que l’educació no es fa només a l’escola sinó que els pobles eduquen de moltes maneres: formant i informant, fent activitats, establint normes de civisme, mantenint costums i tradicions, participant en entitats, promovent accions, etc. 

  I es que com diu el nostre lema:

  “FA FALTA TOT UN POBLE PER EDUCAR UN SOL INFANT”

 • Projecte Institut-Escola Carles Capdevila

  L'Institut-Escola Carles Capdevila és un dels projectes capdals de la legislatura 2019-2023.

  Us adjuntem aquí el projecte bàsic per a la seva consulta.

 • Consell d'Infants i Adolescents de Balenyà

  El Consell d’Infants de Balenyà és un òrgan de participació dels infants d’entre 10 i 16 anys del municipi que permet donar-los veu i participar activament en la millora del poble.

Darrera actualització: 12.04.2021 | 11:07
Darrera actualització: 12.04.2021 | 11:07