Salutació de l'Alcalde

En nom propi i dels meus companys de consistori, us dono la benvinguda a la pàgina web de l’Ajuntament de Balenyà!

Ens cal fer-vos arribar les nostres intencions i rebre, alhora, el missatge de les vostres inquietuds i, per això, aquest és un espai que pretén ser l’eina que ens faciliti el contacte amb els nostres veïns i veïnes, apropant-vos la informació dels serveis que us oferim, dels acords presos per l’Ajuntament, de les activitats del nostre poble, que són moltes. A Balenyà hi ha una bona colla d’entitats que organitzen moltes activitats en diversos àmbits i de les quals n’estem molt orgullosos.

A més, volem aprofitar les possibilitats que ens dóna la xarxa per ensenyar el nostre municipi als que ens vulguin conèixer de més a prop. Explicar-los que Balenyà va néixer en el lloc on actualment hi ha el Santuari de la Mare de Déu de l’Ajuda, per nosaltres el Balenyà històric. Que dins el terme de Balenyà hi ha un nucli molt important de població, els Hostalets de Balenyà, on s’hi concentra la major part dels habitants del municipi i que, també, una bona part de la urbanització del Puigsagordi pertany al municipi de Balenyà. Qualsevol d’aquests nuclis és un bon punt per iniciar rutes a través de camins rurals que porten a llocs de gran interès o que connecten amb les poblacions veïnes, rutes que trobareu perfectament definides en aquest mateix lloc web.

Volem que aquesta pàgina sigui un element important per aconseguir una bona comunicació interna i externa, amb l’objectiu de donar valor al poble i aconseguir transparència en les accions municipals i, per això, necessitem també la vostra implicació i la vostra complicitat. Conegueu la pàgina, aprofiteu la informació que us oferim, interactueu amb nosaltres fent-nos coneixedors dels vostres dubtes i dels vostres suggeriments i aconseguirem el nostre objectiu.

Benvinguts a la pàgina web de Balenyà!

Carles Valls i Arnó
Alcalde de Balenyà

Darrera actualització: 7.06.2021 | 07:56
Darrera actualització: 7.06.2021 | 07:56