Bones Festes i Molt Bon Any Nou!

Dijous, 22 de desembre de 2022 a les 00:00

Amb aquesta postal de Nadal tan bonica feta per l'alumnat de 5è de l'IE i la gent gran del Casal Oller en el marc del Projecte Intergenercional del Projecte Educatiu de Poble (el PEP), des de l'Ajuntament de Balenyà us volem desitjar BONES FESTES I MOLT BON ANY NOU

La Postal ha guanyat el 1r premi a la categoria millor treball col·lectiu de l'ACRA (Associació Catalana de Recursos Assistencials)

 

 

Aquesta postal de Nadal ha estat dissenyada conjuntament pels infants de 5è de l’IE Carles Capdevila i les persones grans del Casal Oller dins el marc del Projecte Intergeneracional del PEP (Projecte Educatiu de Poble de Balenyà).

Les persones grans del Casal Oller i els infants de 5è de primària de l'Institut-Escola Carles Capdevila es van trobar 3 dies presencialment perquè tenien un encàrrec. L'Ajuntament de Balenyà els va demanar que dissenyessin la postal de Nadal institucional per felicitar les festes a totes les persones del poble. 

Es van crear 4 grups i cada grup va crear la seva postal. Un cop acabades es va fer una votació per decidir la postal guanyadora. Van votar les persones grans, les més petites, famílies, persones voluntàries del Casal Oller, treballadores etc.
 

De les 4 postals que hi havia al concurs aquesta és la guanyadora.

Esperem que us agradi i que passeu unes molt Bones Festes!!

Darrera actualització: 22.12.2022 | 16:50